Dobrý den,s manželem se rozvádíme,máme podepsané papíry dohodou,oba s rozvodem souhlasíme. Podpis je z toho roku,chtěla jsem se zeptat, když podám papíry po Novém roce,zda bude vadit rok podpisu nebo ho takto můžu nechat či znovu v Novém roce podepsat? Děkuji
Děkuji,já jsem právě mimo ČR a bohužel papír nemohu podat, až po Novém roce,tak aby na podatelně neměli problém s tím, že to podávám v jiném roce a podpis je také z jiného roku.
Já čekal nějakou záludnost. Jako když někdo vyprávěl, že měl kádrové problémy s tím, že se ženil 25. února (vítězný únor) a rozváděl 21. srpna (invaze spřátelených vojsk). Obojí prý úplně náhodou. Marně jsem přemýšlel, jaké by bylo dneska provokativní datum k rozvodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.