Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odeslání objemnější zásilky

Od: karel22* odpovědí: 4 změna:

Dobré ráno,

měl bych dotaz, existuje nějaký způsob jak odeslat objemnější zásilku když nejsem pojízdný a nemám možnost si vzít volno? Naprosto všichni kurýři nabízejí vyzvednutí zásilky dopoledne... což pochopitelně je pro pracujícího člověka bez šance. Potřebuji zaslat těžší zásilky do vánoc, napadá mě snad jedině dovolená nebo sick day, nemá někdo nějaký trik?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co Česká pošta

" Náš tip! Balík nemusíte předávat osobně! Stačí, když do objednávky uvedete jméno kontaktní osoby, která za vás balík doručovateli předá."

ceskaposta.cz/...

petr22
hodnocení

To nabízejí i ostatní, bohužel jsem jediný rezident. Kdyby aspoň byla možnost si připlatit za odpolední vyzvednutí nebo něco podobného, přijde mi že je to nedořešené. Přemýšlím ukecat někoho pojízdného v práci aby vyzvedl, převezl do práce a já pak poslal z práce, 2022:)

hodnocení

0x

Není pravda, že kurýři vyzvedávají jen dopoledne, mohou klidně přijet až odpoledne nebo k večeru. Třeba Toptrans nebo DPD. Vím, že přijeli nejednou až odpoledne nebo dokonce před šestou hodinou večer. Ale jinak máte pravdu, většina jezdí dopoledne. A navíc čas si zřejmě určit nemůžete.

Napadá mě Váš návrh - dopravit někým daný balík do práce a kurýr si jej vyzvedne u Vás v práci. Neměl by s tím být problém. Nebo se domluvte s někým (kdokoli) kdo je u Vás doma a balík předá. Kurýr nebude zkoumat, kdo je kdo, balík mu může předat kdokoli. Nebo si prostě vezměte volno, jeden den Vás snad nezabije.

Příplatky možná někde možné jsou,ale co mám zkušenost, tak si z toho stejně ty firmy dělají holubník. Kolikrát jim nefunguje auto, takže to stejně nedoručili tak, jak jsem chtěl, a žádnou slevu jsem taky nedostal.

jirib
hodnocení

0x
Toptrans pracuje u v sobotu...zavolejte tam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]