Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Půl roku jsem si psala s jedním klukem, kterého znám přes facebook a dohodli jsme se, že by jsme se mohli sejít, protože jsme si přes zprávy hodně rozuměli a skoro pořád si psali. On bydlí ve Zlíně a já v Brně, ale neměl problém dojet za mnou, dali jsme si pak sraz následně na náměstí a strávili spolu 3 hodiny. Potom mi řekl, že už musí domů. Šla jsem ho tedy doprovodit na vlak, kde se semnou ani nerozloučil. Pouze řekl, že ,,Už mi to jede, tak ćau" a rychle nastoupil. Jakmile jsem přišla domu, tak se mi ani jednou neozval. Už je to dva dny a stále čekám, pokud se ozve.. Pořád nic. Venku jsme si ale hodně rozuměli a povídali si normálně, ale co jsme se loučili a on odjel tak už mi nenapsal. Většinou jsem to teda byla popravdě já, která mu vždycky psala první, ale on nabídl, že se chce sejít. Každopádně se mi od té doby neozval, co jsme byli v pátek venku a já mám pocit, že semnou už si asi psát ani nechce. Co myslíte vy? Je mi 21 a mu 18. O věkovém rozdílu samozřejmě věděl a říkal, že mu to je jedno, jen mi dost vadí, že se od té doby neozval aspoň jednou sám, teď nevím, co si mám o něm myslet... Třeba nějaké vyjádření za ten pátek, co jsem s ním byla.
Já si myslím, že mezi vámi osobně něco nesedělo a dost možná bych to viděl na tvůj vzhled. Člověk vypadá jinak než na fotografiích. Nějakou dobu se dokázal přetvařovat, ale pak už toho měl asi dost. Zase to není takový ubožák a dal ti šanci, než aby se po vystoupení z vlaku otočil a odjel hned zpět po tom, co tě viděl.
Neber si to osobně, tohle si jen já myslím, třeba to tak není a třeba jsi krásná a on je slepý nebo to má důvod jiný.
ennie
Jo, tak to těžko.. Nesmíme zapomínat hlavně na to, že 2x jsme spolu volali přes videokameru a následně pak jsem mu poslala i tři moje fotky. Nijak se nemaluju, nepoužívám flitry a nic podobného ) Jen mě docela mrzelo, že i po tom všem mi neumí napsat vcem je teda problém... Nebo kde byl.
Nazivo to bolo ine, ako cez pisanie si, to je celkom normalne a bezne. Pisat si nejaky cas a potom sa raz stretnut, z toho nevyplyvaju ziadne zavazky a neozvat sa nie je buranska neslusnost (mierne neslusny bol nastup na vlak). Co ste cakali, ze vam posle nieco, ako firmy posielaju (aj to nie kazda) ucastnikom pohovoru "vas profil nevyhovuje" a pod?
Tiez som sa kedsi zoznamoval cez internet, aj ked sa mi slecna nepacila, tak tie 2 - 3 hodiny som sa s nou normalne bavil, zaujimal sa, co robi, co ju bavi, na zaver som povedal nieco ako "bolo zaujimave spoznat ta nazivo, ahoj" a hotovo. Mozno ste si nespravne vylozili jeho spravanie "Venku jsme si ale hodně rozuměli a povídali si normálně".
No zcela evidentně nemá zájem. Zapomeň na něj. Vím, jaké to je, taky mi děvčica po rande nebyla ochotna vůbec odepsat. Je potřeba počítat raději, že to nevyjde a být příjemně překvapen, než mít přehnané očekávání a dopadnout opačně. Pak nebudeš zbytečně zklamaná a neubere ti to sebevědomí do dalších seznámení. Ono taky na živo člověk nakonec vždy působí úplně jinak, než z dopisování... Já hledal na seznamce a vyšlo mi to až na několikátý pokus. Za chvíli budeme spolu 20 let.
Už to divné rozloučení dávalo tušit, že něco mezi vámi ten den nesedlo. Kdyby měl zájem tak se vám hned první ozve a i rozloučení by bylo jiné - to bylo loučení jako spíše dvou cizích lidí. Kašlete na to, prostě toto seznámení nevyšlo.
Vzhledem k tomu neomalenému rozloučení u vlaku, bych se moc nespoléhal na to, že se Vám ještě ozve. Ale průběh schůzky znáte vy, ne my. Říkal něco cestou k vlaku? Říkal, že se mu schůzka líbila? Pokud se k tomu nevyjádřil a opravdu se s Vámi rozloučil tak, jak píšete, tak ho pusťte z hlavy, respektive bych se mu už jako první neozýval.
ennie
Ne, při cestě na nádraží bylo trapné ticho. Skoro pořád jsme si hezky povídali, ale cestou na nádraží nic. Já mlčela, on taky. Vlak mu naštěstí jel hned přímo, co jsme dorazili, takže nic jiného než ,,Čau" a pak nástup nebylo nic. Mě to ovšem celkem mrzí protože i když to byla moje první schůzka s někým, čekala jsem, že mi aspoň napíše jeho pocity z toho..
michal*
evidentně nemá zájem
Jsi velmi velmi mladá na to aby ses trápila kvůli jednomu setkání
Spousta žen, kterým je 40 let a mají děti řeší rozpadající se manželství.
Opravdu jsi velmi mladá na to aby ses trápila. Až budeš starší,budeš si vyčítat, že sis tehdy kazila čas v mládí kvůli jednomu klukovi
Myslím si, že ten chlallpec je nevyzrálý, že se teprve hledá. Netrap se kvůli němu, na tebe čeká někdo zcela jiný. Potkáš ho, až to budeš nejmíň čekat, ted nikoho nehledej a věnuj se nějakým svým zálibám.
Zdravím. Holt nepřeskočila ta správná jiskra. Měl Vám to říci narovinu, ale alespoň nebudete dál ztrácet čas s někým, kdo o to nestojí. Stává se to, nic si z toho nedělejte a nevnucujte se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.