Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wobenzyn po úraze

Od: maci11 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,syn po úraze ruky a následné operaci dopuručen Wobenzym. Jelikož má Wobenzym dlouhodobý výpadek ,doporučen lék Vobecare nebo Apocurentin. Má někdo zkušenost? Poraďte prosím co koupit. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Já zkusila Wobenzym už před lety a byla jsem z něj pořád nafouknutá. Holt ty enzymy nesednou každému. Na hojení ran vřele doporučuji biolampu. Dá se i někde /soc. služby/ půjčit ta malá ruční zn.Biostimul. A ještě homeopaticum Arnica. Ptejte se v lékárně.

liska5

To druhé jsem nenašla, jen ten Wobecare, který je od stejného výrobce a měl by v podstatě fungovat, jako Wobenzym, jen s pomalým uvolňováním. Vyrábějí i stejnojmenný krém na masírování jizev. Ten bych brala. Jinak nám radili pooperační jizvy masírovat měsíčkovou mastí, která místo prokrvuje i léčí zánět.

okolik

Arnika AKH je dynamizovaná tudíž urychluje postup hojení dále tu máme na úrazy Hypericum perforatum AKH

Hypericum v akutním stavu tb za hodinu jinak 2-2-2

Na jizvy Selenium AKH 2-2-2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]