Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,syn po úraze ruky a následné operaci dopuručen Wobenzym. Jelikož má Wobenzym dlouhodobý výpadek ,doporučen lék Vobecare nebo Apocurentin. Má někdo zkušenost? Poraďte prosím co koupit. Děkuji
Já zkusila Wobenzym už před lety a byla jsem z něj pořád nafouknutá. Holt ty enzymy nesednou každému. Na hojení ran vřele doporučuji biolampu. Dá se i někde /soc. služby/ půjčit ta malá ruční zn.Biostimul. A ještě homeopaticum Arnica. Ptejte se v lékárně.
To druhé jsem nenašla, jen ten Wobecare, který je od stejného výrobce a měl by v podstatě fungovat, jako Wobenzym, jen s pomalým uvolňováním. Vyrábějí i stejnojmenný krém na masírování jizev. Ten bych brala. Jinak nám radili pooperační jizvy masírovat měsíčkovou mastí, která místo prokrvuje i léčí zánět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.