Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky filmovy kostym?

Od: bibibu odpovědí: 15 změna:
Nejaky napad co si vzit na vanocni vecirek za kostym ve stylu “pohadkove a filmove postavy”?
doplněno 04.12.22 01:17: Jsem zena, 31 let :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Jsi holka nebo kluk?

Červená karkulka, včelka Mája, Křemílek, Koblížek, Rákosníček, rytíř, bílá paní, Trojhlavý drak, Lucifer, motýl Emanuel, princezna se zlatou hvězdou na čele, Ježibaba, Ferda Mravenec, Barbucha, Šípková Růženka, Rumcajs, Zlatovláska, Vodník, Zlatá rybka, Černokněžník,... ...s někým: Jú a Hele, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, Sněhurka a 7 trpaslíků,...

liska5

Klasické pohádkové bytosti se ztvárňují nejsnáze. Zatímco u těch filmových postav by kolikrát musela mít ta maska cedulku, aby bylo jasné, kdo to je.

molly
hodnocení

0x
Vyšla bych z toho, jaky je váš vzhled. Pokud máte metrák a krátké vlasy, tak se snažit o Popelku asi nebude to pravý. Princezna se zlatou hvězdou má třeba tu výhodu, že jí aspoň všichni poznají. Jinak celkem nelekhý úkol. Já bych šla za Wednesday Adams. Rozpoznatelná by mohla být i šmoulinka - modré punčochy a triko na tělo, přes to šaty. Červenou karkulku snad taky poznají, když přijdete s košíkem a do toho bych frkla koupenou bábovku. Myška Minnie by taky šla a nebo mimoň. Filmové princezny (krom té zlaté hvězdy) budou asi nerozpoznatelné
sametka

Popelka-příjde bez střevíčku a s rouškou.

hodnocení

0x
Přesně jak bylo zmíněno výše - kostým zvolte podle Vašeho vzhledu. Samozřejmě že můžete koupit paruky apod., ale například nějaká kila navíc zrovna u té Popelky jsou jaksi mimo;) Já byla například Wonder Woman,Morticie Adams, Popelka , Šípková Růženka, i Pipi Punčocha. Záleží i na tom,kolik chcete do kostýmu investovat. Zda nějaký, co jde snadno vyrobit doma a nebo nějaký pěkný koupit.

bibibu
hodnocení

Dekuju za napady. Byla bych prave radeji, kdyby to bylo z neceho, co mam doma a nemusela bych to zbytecne kupovat. Uplne neco jednoducheho by bylo fajn:)) zaujala me cervena karkulka nebo pipi dlouha puncocha :)
Pipi i Červenou doma vyrobíte snadno,to je pravda ;) taky Berušku z Ferdy mravence. Nebo i Olaf se dá,s trochou šicího umu. Píšu s trochou - protože sama šít neumím *smich* A taky ovečka Shaun je domácky vyrobitelná. A třeba když jsem šla za Jacka Sparrowa,tak to už mi klobouk dal celkem práci. Jo a SpongeBob je taky easy, stačí krabice *smich*
A taky můžete jít za studentku z Bradavic, jestli máte blond vlasy,tak Láskorádová je jasná. Jestli ne,tak se najde nějaká jiná studentka. Stačí bílá košile,kravata,vesticka nebo svetřík. Hůlka se udělá z čehokoliv snadno a na krk stačí pověsit korkovou zátku na modrý provázek,nebo jakou měl barvu. A vymyslet logo koleje *smich* nejsnazší je ,jít za Mumii.. zabalíte se do toaleťáku a fidlik*smich*

hodnocení

0x
Poison Ivy, jestli na to máš postavu, jinak třeba Penguin.

liska5
hodnocení

0x

Saxana- dívka na koštěti, loupežník s bambitkou, Kapitán Nemo, Marfuša, Vinnetou nebo spíš Ribana, Malá mořská víla...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, hezky oblečená (tedy, vlastně jen občas) byla ve filmech i Josefina Mutzenbacherová. Navíc si můžete vybrat, zda zvolíte variantu více tělo zakrývající či méně (to je otázka figury a sebevědomí). Zdravím!

doplněno 06.12.22 21:58:

denny276 - že ano? Já si myslím, že by takto tazatelka zaujala. Ale, asi ji chybí odvaha .

Wow! To je pěkný nápad!

krtek6
hodnocení

0x

Pokud je požadavek na jednoduchost...doporučuji Minie Mouse :) ...střevíce, černý legíny puntíkovaný šaty, bílé rukavice a do čelenky připevnit papírové uši a mašli;)

krtek6

doplnění: pokud nejsou k dispozici červenobílé puntíkované šaty...stačí červené a puntíky udělat pomocí bílé nalepovací fólie;)

liska5

Jo byla jsem jednou v puntíkovaných šatech s puntíky po těle i po tvářích za plané neštovice, další za žloutenku, křečovou žílu, černý kašel, ... To ovšem bylo vděčné téma zdravotnické.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]