Nejste přihlášen/a.
Na známkách není cena, jsou s označením B
Moc všem děkuji za odpovědi.
5x
Ceník České pošty má pro známky B konkrétní upotřebení. Písmenem označené známky mají tu výhodu, že i kdybyste je před 10 lety koupila za 13 Kč, jejich hodnota je v každém období aktuální.
Můžete klidně použít jednu známku na jedno psaní do 50 g, které posíláte obyčejně (ne tedy doporučeně).
0x
Musíte si na poště zjistit, kolik ta známka B má cenu, pak nalepit tu starou známku a k tomu ještě nějakou, aby to mělo tu současnou požadovanou hodnotu. Kdysi náš známý posílal do ciziny místo jedné známky na dopise třeba 5 různých hodnot, které dohromady tvořily to, co jedna známka. Pro sběratele to je zajímavé.
tobe - není. Kamkoliv do Evropy stačí jedna známka s písmenem "E", bez ohledu na to, za kolik jste jí kdysi koupila.
Jo takhle! Takže já si koupím známku B, nechám ji doma 20 let a pak na tom vydělám! Bodej´t by nebyla pošta v pr...
0x
Přímo od české pošty ceskaposta.cz/...
Takže má to na svých stránkách, jen pěkně "schované"...
doplněno 03.12.22 17:56: Inzynyrka@ nevšiml jsem si, že odkaz na ČP je ve vaší radě; proto jsem ho dal ve své odpovědi... musím pozorněji číst, moje chyba...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.