Zdravím, jako dárek pro přítelkyni k vánocům jsem na tajno objednal čtyřdenní pobyt i přes silvestra na chatě ve švýcarsku v Thusis. Přítelkynem mnohokrát povídala o tom, že by se chtěla podívat na krásu švýcarské přírody. Mohl by mi někdo prosím doporučit kam všude se v zimě ve švýcarsku ideálně bezplatně podívat? Příroda, zamrzlé vodopády, města a tak. Cokoliv hezkého a romantického a kde by šel nejlépe strávit silvestr? Děkuji všem za vaše poznatky, moc rád si poslechnu vaše zkušenosti s krásou švýcarska
Miluji vlaky a to tak, že moc. Proto bych ráda zažila cestu vlakem na střechu Evropy. Začátek je ve stanici Interlaken /567 m.nm./ cíl na Jungfrau - 3.454 m,nm. To musí být úžasné výhledy. Strašně by se mi to líbilo, ale spíš někdy v létě, rozkvetlé louky v nížinách, sníh ve vyšším pásmu. A k tomu víc než stoletá zubačka z roku 1913.
Jinak musím konstatovat stejně, jako pan Svěrák: TAM JSEM TAKY NEBYL. Jaga.
Opět bych se tam chtěl podívat... Už jsem jednou chtěl!
swiss
Jel jsem jen do mezistanice Kleine Scheidegg a vracel se do Interlakenu pěšky. Lehnout si na rozkvetlých vonících loukách, slunce pálí, kolem cinkají zvonce pasoucích se krav... nádhera. Akorát po tom sestupu dost bolí nohy.
Jinak ve Švajcu je pěkně všude. Moje tipy: Zermatt a Ticino.
Kamkoliv jsem do Alp vyrazil, vsude bylo krasne. Nema smysl hledat jedno nejhezci misto. Takove nenajdete. V zime, pokud se nechystate s lyzemi to budete mit vubec omezene na prohlidky mest, vesnic ci vyuziti lanovek. V lete jsou na pesi tury po horach jine moznosti. V miste ubytovani se zeptejte mistnich co vam doporuci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.