Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opakovaný covid

Od: kali* odpovědí: 27 změna:
Máte také někdo trápení s opakovaným covidem? Jsem mladá, celkem sportující, s imunitou nikdy žádné problémy - nemarodím, netrpím na rýmy, nachlazení, nic. Vždycky se o mně říkalo, že jsem zdravá jako řípa. V počátcích covidu, kdy byly nemocnice plné těžkých případů, jsem dělala v potravinách, nic jsem nechytla. Za posledních 8 měsíců mám covid už POČTVRTÉ. Vždycky je to pro mě respirační onemocnění, trochu teplota, bolet hlavy a únava, nic co by se nedalo přežít, ale nechápu, proč se to na mě pořád lepí. V obchodě už nedělám, dělám v menším kolektivu, v mém okolí to nikdo nemá, do společnosti moc nechodím, do obchodů také ne... Jsem spíš takový samotář, pořád se psem v lese. Vlastně to nechápu. Máte někdo podobný problém? Už mě to začíná fakt štvát

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

covid
hodnocení

3x

Ale jedna důležitá otázka: jste proti Covidu očkovaná, popř. jak dlouho od posledního očkování?
Někteří lékaři tvrdí, že sice očkování proti Covidu mohlo někomu pomoci proti těžším příznakům, ale že v současné době pozorují, že právě očkovaní lidé jsou náchylnější na to, že se Covidem znovu nakazí. Resp. jsou údajně očkovaní lidé celkově náchylnější na různá onemocnění. Záleží tedy i na tom, jak dlouho mají po posledním očkování.
Nerad bych tu roznášel nějaké hoaxy, ale skutečně jsem tuto informaci četl, už na více místech. Osobně nejsem v této oblasti odborník, ale údajně to potvrzuje více lékařů.

kali*
hodnocení

Očkovaná nejsem. No, podle některých mám čtvrtý covid právě proto :)

ml1
hodnocení

1x

Na to je snad nejlepší rada netestovat se. Pokud to má takový průběh, neni důvod to řešit. Kovid už dneska nikoho nezajímá, dokonce i protikovidový zákon byl prý zrušený. Takže koho zajímá, jestli momentální teplota a únava je od kovidu nebo od něčeho jiného.

kali*
hodnocení

Mně je v podstatě jedno, jak se to onemocnění jmenuje, jen nechápu, proč ho chytám pořád dokola a vlastně ani kde k němu přijdu. Nechápu, že v dobách kdy jsem tomu byla vystavená tak nic. A teď to mám poněkolikáté. Nevím,jak se tomu bránit a být každé 2 měsíce nemocná není teda nic moc

01.12.22 19:27
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Možná vám to tady vysvětlí někteří ortodoxní zastánci koronacírkve, jestli ovšem už neodstoupili od víry.

Mimochodem, všimli jste si, že už zmizely ty nášlapné značky z obchoďáků upozorňující na distanc?

I plexiskla u pultů jsou mnohdy u spousty obchodů a benzínek pryč.

hodnocení

0x

Já se budu pouze domnívat:

Ten kovid sis diagnostikovala sama nebo spolupracuješ s lékaři?

A dodržuješ léčebný režim a nebo prostě dva dny ležíš a myslíš si že už jsi zdravá?

Já jsem slyšel o případech, kterým v zahraničí říkají long covid. Tam je člověk několik měsíců vyřazen a s obtížemi zvládá postarat se sám o sebe.

Nošení respirátorů taky není zakázané, takže když jdeš mezi lidi, tak můžeš nosit respirátor, než se tvoje imunita zase trošku srovná.

liska5
hodnocení

0x

Já jsem se dala naočkovat hned, jak se začlo. Ve jménu kolektivní imunity. Tři dávky mám. Přestože se pohybuji mezi lidmíi a celou dobu jezdím hromadnou dopravou, tak nevím, co je covid ani jak se provádějí testy. Asi to je fakt v genech... Jak to bylo s těma neandrtálcema?

A jste očkována i proti dezinformacím? Připravujeme to, ať to proběhne hned příštím rokem, říká naše europoslankyně

pb®
hodnocení

0x
Ne, covid jsem chytla poprvé v prosinci 2020 a od té doby i přes opakovaný kontakt s nemocným ne, včetně dítěte doma, synovce s deltou, pár hodin s klegyní s omikronem v autě. Očkovaná nejsem a nehodlám se očkovat na nemoc, při které jsem neměla ani zvýšenou teplotu. Za posledních 14 dní zase dva kontakty v práci a nic. Když mi něco je, tak se otestuju. Protilátky jsem si nechávala měřit, i po roce od covidu rostly. V práci opakovaně mají covid ti, co jsou očkovaní a mají i booster, ale první covid prodělali již jako očkovaní. Možná se naplňuje ono konspirační čím víc teček, tím víc covid.

hodnocení

0x

Asi máte momentálně sníženou imunitu. Já očkovaná nejsem a vědomě jsem covid neměla. Po celou dobu nošení roušek jsem nebyla ani nachlazená. Teď jsem v průběhu pár měsíců nachlazená poněkolikáté. Jednou jsem musela na test, protože mi bylo tak blbě, že jsem si musela vzít na pár dní neschopenku a dr. mne na něj poslala. Sama si testy nedělám. Taky dělám v obchodě a myslím si, že ty viry chytám právě tam, protože nejenom, že tam prskají kolegové, ale někteří zákazníci kašlou a kýchají aniž by si obličej zakryli.

Cca před 4 lety jsem taky byla opakovaně "chcíplá" a dr. mi tenkrát napsala Imunor. Opravdu na dlouhou dobu zabral, takže ji chci znovu poprosit o recept. Zkuste se vašeho dr.. taky poptat.

hodnocení

0x

Neočkovaný, 2 krát prodělán 3 dny hrůza a pak normální chřipečka. Nic se na mě nelepí.

etana*
hodnocení

0x

Těžko říci, u nás v práci obě antivaxerky a bylinkářky každá tři kousky, jedna s následky, zbytek osazenstva max jednou, někteří vůbec (teda pokud ví, mohl proběhnout bez povšimnutí). Dnes už je to jiná káva než ze začátku, kdy lidi skutečně umírali, pamatuji ten první podzim, v ulici denně rychlá záchranná odvážela staříky, to už se teď neděje, i když zdaleka ne každý projde covidem bez následků. Horší imunita má jistě víc příčin.

Horší imunita má jistě víc příčin.

I příspěvek stresu v podobě flégra a rakví na chodnících.

Ten pan Flégr mi také lezl dost na nervy. Pořád vykresloval katastrofický scénář, a ještě ke všemu je děsně ošklivý. Asi to má z těch ošklivých myšlenek, které se mu zračí v obličeji.

Každý chtěl na situaci vydělat. Flégr si udělal PR. Obsahově bylo jedno, co žvaní. Nejhorší je, kolik lidí se za něj stavělo, že má pravdu.

etana*
Flegr ve mně vzbuzuje děs a stress, i když jsem jinak zdravá jako ryba.
asd1

Flégr nastínil horší verzi vývinu koronáče a velice snadno to tak být mohlo. Naštěstí se jeho obavy nepotvrdily a je to řádově menší problém. I tak tisíce lidí umřely o desítky let dřív a desítky tisíc mají následky po těžkým zápalu plic apod. Teď si většina lidí koronáčem už prošla, kdo byl citlivý je už vytříděný a kdo je odolný tak odolá i dalším, takže "covid skončil" a je na úrovni chřipky, tj. pohoda.

Prodělanej covid je srovnatelnej s očkováním, pokud ho chytáš opakovaně tak asi moc věcí nepomůže.. Leda udržovat se ve zdraví, jíst zdravě, otužovat se, víc se toho moc dělat nedá.

Je krásně vidět, že pokud se objeví opravdu nebezpečný vir tak většina lidí pochcípá a nikdo tomu nezabrání... Průser bude až bakterie zvládnou antibiotika, zatím je pár prvních, tipuju že to nebude trvat až tak dlouho a zvládnou plnou odolnost... Pak to tu bude jak ve středověku kdy i malý úraz byl jistá smrt kvůli infekci...

daska
hodnocení

0x

Nakoupila bych si nějaké přípravky na podporu imunity, já používám echynaceové kapky - určitě Vám v lékarně poradí. Dále se cpát vitamíny,pohyb na čerstvém vzduchu máte...tak jen čekat. Ono si tělo poradí, ale bude to trvat dlouho.

Já jsem se cítila rok zdravá - nemocná... Teď už je to lepší. Držím palce :)

okolik

Můžete zkusit užívat Selezink plus. Poradila mi kamarádka sama nabrala dobrou zkušenost.

hodnocení

0x

Jelikož je covid chřipka, tak máte hlavně potíže s tím, že nejste v duševní pohodě, tak to na vás skáče. Musíte udělat hlavně změny v životě.

hodnocení

0x
Neslyším už delší dobu na ČR2 v pořadu "Jak to vidí"publicistu Ivana Hoffmana. Našel jsem jen toto radiouniversum.cz/...
Že by jeho vyjádření ke covidu nebylo redaktorům po chuti a nedostali by prémie? Vás názor?

Jan Cemper
or.justice.cz/...
Kdo je platí? Za manipulaci...
pedagogicke.info/...
Nejlepší na tom je, že tento web, tedy jeho redaktor, je odborník na vše, od medicíny, kde vše zná, a dehonestuje skutečné odborníky v daném oboru...
Tím končím, každý máme jiný názor, urážet se nebudeme a stejně to k ničemu pozitivnímu nevede. Přeji vám vše dobré...

veronica
hodnocení

0x

Existují protokoly pro prevenci. Jeden je od aliance lékařů FLCCC, druhý je brazilský, vytvořený na základě nové velké studie na přísně kontrolované populaci 88 012 lidí z města Itajaí v Brazílii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]