Co si mám myslet?Moje sestřenice má přítele již 19 let a dceru(12).Já mám manžela 14 let a dvě děti (9 a 13). Kdysi jsme se všichni bavili a scházeli se.Přítel sestřenice si semnou i psal přes FB.Šlo o běžné bavení o všem možném ale sestřenici jsme nic říct nemohli protože žárlila.Dokonce si mi jednou i stěžoval že mají nějaké problémy v posteli a ona že ho posílá řešit tyto záležitosti jinam.Mě to přišlo že o mě měl zájem,ale nikdy nic nerozváděl.Já s ním zase řešila plastiku prsů. Asi před pěti lety se má máma bavila s lidmi a přítele sestřenice pomlouvala.On se to dozvěděl,byla hádka a přestal se se všemi bavit.On i sestřenice. Já byla blbá a mámě věřila ale vše co říkala byla lež po které nám vlastně ani nic nebylo.Protože jsme se nebavili tak jsem dál už nic neřešila a prostě jsme se jen na ulici pozdravili a tím to končilo. Nyní mi z ničeho nic přišla od něj zpráva (ne od sestřenice) že mi přeje k narozeninám všechno nejlepší.Co si o tom mám myslet?
Stručně odpovědět, třeba jen: Děkuji za přání, je to od Tebe milé! A počkat na další vývoj. A pogratulovat mu i k jeho narozeninám. Nic víc, zbytečně nic neurychlujte. Ono se to nějak samo vyvine. Tak ať se Vám daří!
Dobrý den, je to od něho milé, že si vzpomněl, sluší se poděkovat a tím by to mohlo skončit. Nebo poděkujete, na něco se zeptáte a konverzace bude zřejmě dál ve vší počestnosti pokračovat. Jste vdaná, on asi stále ženatý s Vaší příbuznou - buď to "ukočírujete" a pokušení (které už nyní nutně pociťujete) odoláte nebo jestli TO hodně "svědí" nezůstanete věrnou manželkou a život si (a nejen sobě) zkomplikujete. Zdravím!
P.S. Ale také může jít jen o slušnost a tím to skončí. "Míč" je nyní na Vaši straně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.