Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemluvení s rodinou

Od: elfie odpovědí: 5 změna:
Co si mám myslet?Moje sestřenice má přítele již 19 let a dceru(12).Já mám manžela 14 let a dvě děti (9 a 13).
Kdysi jsme se všichni bavili a scházeli se.Přítel sestřenice si semnou i psal přes FB.Šlo o běžné bavení o všem možném ale sestřenici jsme nic říct nemohli protože žárlila.Dokonce si mi jednou i stěžoval že mají nějaké problémy v posteli a ona že ho posílá řešit tyto záležitosti jinam.Mě to přišlo že o mě měl zájem,ale nikdy nic nerozváděl.Já s ním zase řešila plastiku prsů.
Asi před pěti lety se má máma bavila s lidmi a přítele sestřenice pomlouvala.On se to dozvěděl,byla hádka a přestal se se všemi bavit.On i sestřenice. Já byla blbá a mámě věřila ale vše co říkala byla lež po které nám vlastně ani nic nebylo.Protože jsme se nebavili tak jsem dál už nic neřešila a prostě jsme se jen na ulici pozdravili a tím to končilo.
Nyní mi z ničeho nic přišla od něj zpráva (ne od sestřenice) že mi přeje k narozeninám všechno nejlepší.Co si o tom mám myslet?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Stručně odpovědět, třeba jen: Děkuji za přání, je to od Tebe milé! A počkat na další vývoj. A pogratulovat mu i k jeho narozeninám. Nic víc, zbytečně nic neurychlujte. Ono se to nějak samo vyvine. Tak ať se Vám daří!

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, je to od něho milé, že si vzpomněl, sluší se poděkovat a tím by to mohlo skončit. Nebo poděkujete, na něco se zeptáte a konverzace bude zřejmě dál ve vší počestnosti pokračovat. Jste vdaná, on asi stále ženatý s Vaší příbuznou - buď to "ukočírujete" a pokušení (které už nyní nutně pociťujete) odoláte nebo jestli TO hodně "svědí" nezůstanete věrnou manželkou a život si (a nejen sobě) zkomplikujete. Zdravím!

P.S. Ale také může jít jen o slušnost a tím to skončí. "Míč" je nyní na Vaši straně.

hodnocení

1x
Ptáte se nás, jestli máte sestřenici odloudit partnera?
elfie
hodnocení

To jsem nikde nepsala.
Vždyť to z toho dost jasně vyplývá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]