Nejste přihlášen/a.
Pátral jsem po tom jak to nastavit ve svém bankovnictví, až mi bankéř odpověděl, že to lze pouze nastavit v mobilní aplikaci a nikoliv z počítače.
To takto mají všechny banky a nebo jen některé.
Přece platím kartou kterou mám fyzicky v ruce a ne nějakým mobilem?
A nebo musím platit kartou kterou mám nahranou v mobilu a plastové to nefunguje?
Jedná se o banku s největším počtem klientů - to znamená ČS.
Sice jsem nepochopil o co jde, ale když chcete něco na kartě nastavit, musíte mít k tomu nějaký nástroj. Když chcete použít hřebík, taky potřebujete ještě kladivo.
Na kartě to nastavit lze, ale pouze z mobilu s nainstalovanou aplikací, ale ne z počítače.
To jako s tím kladivem - musím použít konkrétní - jiným to zatlouci nejde.
Přece to nastavuji na kartě.
Ještě se zeptám bankéře na způsob platby - jestli je jedno a nebo není jedno jakou budu platit kartou.
Jestli i plastovou a nebo jen mobilem kde mám nahranou nějakou aplikaci.
Je to jeden ze způsobů, jak banky lákají klienty, aby používali mobilní bankovnictví a jejich aplikaci. Až nalákají dostatek klientů, tak tuto výhodu zruší.
To taky by obchodníci mohli zdělit, že platba kartou ano, ale ne plastovou ale jen tou nahranou v mobilu.
Slavo, to víte že obchodníci můžou sdělit cokoliv. Ale to co sdělujete Vy, to určitě nebude, že nelze platit kartou, jen telefonem.
Pokrok je pokrok.
A co sdělit, o jakou banku se jedná, popřípadě se zeptat jiného bankéře?
Milý Slavo, po doplnění to je velice jednoduché, stačí si to přečíst na internetu na stránkách Vaší spořitelny.
George v mobilu funguje na zařízeních (telefonech a tabletech) s operačním systémem Android 7 a novější; iOS 14 a novější.
A proč v mobilu, páš spoustu lidí obsluhuje banku z mobilu, páč ten mají neustále u sebe.
Nová doba, nová zařízení.
Všechno jde, ale musí se chtít.
Jeden poskytovatel televizních služeb nabízí balíčky programů.
Když jsem se jich jednou zeptal zda by nebylo možno si z nabízených programů sestavit vlastní balíček, tak odpověděli, že teoreticky to možné je, ale neprovádí to - respektive šlo by to, ale nechce se jim to dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.