Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otrava krve

Od: petramusilova odpovědí: 4 změna:
Prosím Vás o radu. Píchla mě vosa do levého ukazováku, zpočátku to skoro neoteklo, ale snubní prsten dolů nešel, tak jsem si říkala, že to do rána obklady spraví. Jenže druhý den byl prst tak moc oteklý, že manžel, byť nerad, musel prsten s vypětím sil přecvaknout. Nyní mám celý prst dost oteklý, tvrdý, sice nebolí, ale nemohu jej ohnout. Myslíte, že mohu mít otravu z toho, že se mi prst dlouho špatně prokrvoval?Předem děkuji za odpověď.S pozdravem Petra Musilová

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ryba*
hodnocení

0x
Na Otravu by som nevsadila, ale mala by si stým utekať k lekárovi bude to najskôr alergická reakcia na osie bodnutie. ;)
petramusilova
hodnocení

Mnohokrát Vám děkuji za odpověď, moc jste mě uklidnila. Zdravím a přeji krásný den.

mil®
hodnocení

0x
Taky si myslím,že to je alergická reakce. Chce to zpočátku studenou vodu nebo led, nebo něco studenýho a potom fofrem k doktorovi pro prášky na alergii. Moc pomáhá"fenistil gel", tem se dá normálně koupit v lékárně.
petramusilova
hodnocení

Také moc děkuji. Fenistil gel mám doma, natírám to s ním už od rána, jestli to nebude zítra lepší, pojedu na pohotovost. Přeji hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]