Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde hledat povyražení?

Od: petr36 odpovědí: 6 změna:

Hezký večer, dlouho jsem byl v nefunkčním vztahu, který skončil a tak bych rád našel nějaké povyražení - jestli na jednu noc či něco vážnějšího ukáže čas. Chtěl jsem se zeptat, máte nějaké tipy (třeba i z vlastní zkušenosti), kde narazit na lidi hledající to podobné? Ať už na internetu či reálně.
Děkuji za odpovědi a hezký den, Petr.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Pokud jsi hezkej a bohatej, tak Tinder, pokud ne, tak hampejz. :)

makak
01.12.22 00:10
hodnocení

3x
Tinder

hodnocení

2x

Záleží na tom, jaké povyražení hledáte. Někdo se báječně povyrazí v dobré cukrárně, jiný v cirkusu, další třeba na obrovském řetízkovém kolotoči nebo v akvaparku.

Pokud hledáte partnerku, neradila bych povyražení, ale nějaký stálý vztah. Povyražení zůstane vždycky jen povyražením, chybí tam láska. A zůstanete pak navždy sám. Jaga.

Nakonec přijdou i léta, kdy Vás to povyraření buď přestane bavit, nebo už nebude možné. Ale spřízněnou duši vedle sebe budete mít pořád.

To bych úplně tak netvrdil, že zůstane sám...někdy mu zůstanou nějaké "breberky".

hodnocení

1x
Tak dost záleží, kde bydlíte. V Praze rozhodně Tinder, není problém tam najít holku. Z mých zkušenosti můžu říct, že jsem měl sex buď hned prvním rande, případně na druhém, pokud si mě na poprvé chtěla jen okouknout, ale nikdy nebylo třeba čekat déle. Holky to tam tolik neřeší.
Pak ještě Badoo funguje dost podobně jako Tinder.
V menších městech pak lépe funguje Badoo, Tinder tam pak už tolik použitelný není.
Ale taky asi záleží na vašem vzhledu a na tom jak působité na holky.
A pak samozřejmě o víkendu ruzné kluby, tam jsou holky opilé a většinou není problém nějakou ukecat, aby s vámi odešla.
Pokud nejste ten typ, který vyhledavají holky, tak pak jedině placené služby...

hodnocení

0x

Jak už někteří napsali, tak jednou z možností je internet. Ale lidé se seznamují třeba i na různých koncertech hudebních skupin nebo v barech apod. Každopádně určité riziko je v takovém případě při jakémkoliv takovém seznámení, např. riziko odcizení peněz, nebo mobilu apod. Před lety vzniklo jakoby slovní spojení - holky rohypnolky. Staly se případy, že při seznámení za účelem sexu některé ženy daného muže uspaly a následně okradly. Taky se staly případy, kdy žena pozvala zájemce o sex do nějakého bytu (popř. některým stačilo zajít i do parku, kde se s tím mužem . "mazlila" na lavičce) a pak si dotyčného muže vzal "na starost" nějakej ranař, a následně opět nastalo okradení.

Tedy, je nutné být opatrný

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]