Nejste přihlášen/a.
A dala sis nakonec teda tu mandarinku nebo chleba?
Ja bych si dal asi oboji.
Citliva jses, ale asi to je u holek tveho veku (i kdyz ho explicitne neuvadis) vicemene v ruzne mire normalni.
A tvuj tata je, co se vciteni tyce, asi spalek, coz je u chlapu taky docela normalni.
Takova normalni rodinka zrejme.
Dobrý den. Neuvádíte věk. Ale je docela možné, že prožíváte citlivé období a na některé věci jste holt háklivější. Táta Vás má jistě rád a záleží mu na Vás. Jen se třeba neumí ohleduplněji vyjadřovat. Netrapte se tím, když zareaguje někdy jinak, než jak byste chtěla. Je holt takový. Zkuste si s ním sednout a v klidu si promluvit. On vůbec třeba neví, že Vás svými připomínkami zraňuje.Abyste si zbytečně nezadělala na další, závažné problémy. Zkuste být více nad věcí. Táta to snad pochopí a bude lépe zvažovat připomínky směrem k Vám.
Podle mne jsi hodně citlivá, moc se bereš vážně a plno věcí se jen domníváš a už z nich děláš závěry. S tou mandarinkou bych to brala jako pokus o humor a taky bych mu na to řekla něco vtipného. Skončilo by to smíchem a já si namazala druhý krajíc...Na tu jeho blbou srandu se dá zvyknout, brát ho s nadhledem. Nebo ho vtipně odpálkovat. Teď si uvědomuji, že mi táta taky nikdy neřekl, že mne má rád. Mně by to připadlo až divné, kdyby mi to řekl. Doma moc nefungoval, byl hodně v práci, a to vlastně pro nás ...To snad vyplyne z chování.
Taťka to opravdu nemyslel zle, měl na mysli Tvé zdraví. Když jsi 14 dní takřka nejedla a chtělo se Ti zvracet, tak večer před spaním je opravdu lepší ta mandarinka než chleba namazaný máslem. Taťka na Tobě nešetří, ale chtěl, aby Ti zase nebylo špatně. Žes začala být hysterická a brečet, se s tím vůbec nesrovnává. Nebyl zdaleka důvod k podobné hysterii.
Jinak s Tebou mele puberta. Tlustá nejsi s 50 kily, pokud snad nemáš jen 120 cm výšky. A on Ti to taťka řekl do očí, že jsi tlustá? Nebo to jsou jen puberťácké domněnky? Ty už nadělaly mezi lidmi hodně zle. Myslím si, že taťka Tě má stejně rád jako oba bráchy, jste všechny jeho děti.
Proč nám tady vykládáš, že máš otce ráda? Proč to neřekneš přímo jemu? Myslím, že by se mezi vámi vyjasnilo. Občas se k němu přitulit, sednout si mu na klín, obejmout ho.
A to Tvoje 14 denní hladovění a to, že jsi "tlustá" ve mně vyvolává pocit, zda nechceš snad nějak násilně hubnout. Když 14 dní nejíš. Aby z toho nebyla pak nějaká ošklivá nemoc zažívání. Nakonec tam coci o anorexii píšeš, tak jistě víš, co by Tě mohlo potkat. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.