Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První kontakt

Od: si odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, měla bych otázku. Již několik měsíců se v kavárně setkávám se starším, velmi přitažlivým pánem. Pokaždé si koukáme do očí aniž bychom na sebe promluvili. A nedávno jsem si uvědomila, že mi nedává spát. Pokaždé, když přijdu, většinou tam již sedí s přáteli a neskrývaně po mně pokukuje. Bohužel, vždy, když jej chci pozdravit, se ve mně něco zlomí, čímž slova nepřicházejí a tak raději držím pusu. Jednou jsme se díky určité situaci trochu bavili. Jen prohodili pár slov. Ale i tak to pro mě znamenalo mnoho. Bohužel můj jediný pokus, ke kterému jsem se odhodlala, skončil trapasem. Něco jsem brebtla a utekla jako malá holka. Obvykle nemám problém mluvit s cizími ale on je naprostá výjimka. Jak to můžu překonat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To, co popisujete, to je jasná známka, že se mu buď líbíte nebo se jeho mužské ego, ego starého pána, zatetelilo. Jen nechce nebo nemůže více. Paní ho pouští na sedánek s kamarády. Jak to poznáte? Osamělý mužský má na sobě oblečení, které pamatuje lepší časy a je cítit starou, nevětranou skříní. Mužský, který má ženu, která pečuje o něho a také jeho skříň, je voňavý a oblečení není jako z bazaru. :-D Ještě mi nedá, musím dodat, že i když se mu líbíte, přesto si nedovede představit, co by s vámi dělal. Má rozum, zná sebe i svou prostatu. *alene* Nechejte toho! Nedělejte mu a jeho paní zmatky!

hodnocení

4x
Musím pochválit to, že se chcete snažit navázat kontakt jako první. Takových žen je opravdu málo a já osobně to strašně oceňuji. To typické "jen chlap musí udělat první krok" je pro mě tabu a nepochopím to. Kdo něco chce, musí za tím jít a to je i má rada. Když jste už tak daleko, že jste vůbec ochotná udělat první krok, tak to dotáhněte.
Hlavu vzhůru, úsměv a to nejhorší co se může stát je to, že přijde odmítnutí a to se mezi lidmi řeší odnepaměti, ale pamatujte.
ČLOVĚK BY MĚL LITOVAT JEN TOHO CO NEUDĚLAL. Pokud to nezkusíte a už ho tam nikdy nepotkáte, budete se proklínat ještě dlouho a vzpomenete si i párkrát za několik let. Věřte mi, osobní zkušenost. Tak hodně štěstí.

hodnocení

2x
Vemte obalku dejte do ní svúj telefon a při odchodu se na něj usmějte a jakoby nic jí před něj položte a pokračujte v cestě domú
Sem si jist že pokud má zájem ozve se ještě týž den

Vemte obalku dejte do ní svúj telefon a při odchodu se na něj usmějte a jakoby nic jí před něj položte a pokračujte v cestě domú.

To bude mít pán pěknou bojovku, než jí ten mobil vrátí ;)*smich*.

Třeba ma ještě starej tlačítkovej a bude rada že ho nemusí vyhazovat *smich*

nov
hodnocení

0x

Nabízí se otázka: co si od toho slibujete? A též: kolik je Vám let a kolik jemu? Co když je ženatý?

paveldvorak
hodnocení

0x

normálně k němu prijdu s kouskem provázku jeden konec držím druhý mu podám...je to hooodně originální a navíc hooodně vtipné...a známost navázána...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]