Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvičení po ránu - po snídani nebo před?

Od: specs* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, měl bych dotaz když ráno vztanu tak mám chuť si zacvičit tak to sice udělám ale já bych si chtěl udělat takovej postup... Mám se nejdřív jít nasnídat a pak jít cvičit nebo nejdřív cvičit a pak jít se najíst?...

Děkuju za odpovědi..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tanitaa
hodnocení

0x

Doporučuji si nejprve zacvičit,nastartovat organismus a pak si dát snídani.

Mohlo by se Vám stát, že snídani po cvičení uvidíte podruhé*sok*

specs*
hodnocení

Toje fakt ale umě to nějak neplatí :-D Už sem to zkoušel několikrát opačně nebo tak jak říkáte no a stejný... Mě nebilo blbě ani na horské dráze když sem zrovna dojedl oběd :D

radi*
hodnocení

0x

Já se jdu ráno vždycky nejdříve najíst, poněvadž jím naposledy ve tři v noci a tak vyhládnu! Dám si kus bůčku nebo jiné bílé maso. A pak si jdu zase lehnout... k vašemu dotazu - najíst se před cvičením i po cvičení a postupně cvičení vypouštět. Zbytečně tak spalujete energii, což je drahé!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]