Dobrý den, mohu jít k jiné praktické doktorce, když u ní nejsem zaregistrována? Mám svou PL, ale min. týden jsem tam byla 2x, po třetí tam nechci chodit, aby mi řekla to samé co předtím, ráda bych tedy šla ještě k jiné, ve stejném městě, která není moje PL. Myslím si, že mě normálně vezme ne? Má smlouvu i s mou pojišťovnou, takže si myslím, že by to neměl být problém, je to tak? PS.: Prosím neřeste, proč to chci udělat takto, prostě jsem se tak rozhodla. :D
Existuje právo na druhý odborný názor, nevím, jak to přesně funguje, ale pokud není spokojena s diagnozou nebo léčbou od jednoho doktora, může požádat jiného.
Rozhodla jste se, ale máte smůlu. Nevezme. Jestli nejste se svoji doktorkou spokojena, sežeňte si jinou a přeregistrujte se nebo běžte na odborné pracoviště, kde berou bez žádanky. Musí ale nabírat nové pacienty. Pro mámu sháním novou pl už rok a půl a nikdo nebere.
Pokud někdo nemůže sehnat lékaře, je pokaždé odmítán, je třeba se obrátit na svoji zdravotní pojišťovnu, která by mu měla lékaře zajistit. Alespoň takovouto informaci jsem kdysi dostal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.