Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hemoroidy

Od: moninkaa odpovědí: 14 změna:
Ahoj,zjistila jsem že mám problém s Hemoroidy. Byla jsem u Dr.kde udělali lokální zákrok nariznuti a vytlaceni krve.Bolelo to jak pr...Používám masticku kterou mám od Dr.ale při použití mi přijde, že je hemoroid zase zdurely a nality. Máte někdo zkušenost? Odezní to nebo budu muset znovu na zákrok.diky M.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Jestli máš dotazy, tak se v první řadě ptej lékaře, který ti mastičku předepsal a který zná tvůj zdravotní stav.

Tady se na dálku diagnóze nebo způsob léčby neurčuje. A pokud to někdo dokáže doporučením homeopatické léčby, tak záleží pouze na tobě jestli tomu chceš věřit.

Já si při slově "homeopatický" vždycky vybavím jak vědecký pracovník názorným pokusem vysvětloval homeopatické ředění léku.

doplněno 28.11.22 12:21:

Tak jsem si našel obsah aloe v jedné tabletě a je tam uvedeno 99pg. (99 piko gramů = 0,000000000099 gramů látky Aloe).

Takže to bude taky lék který nejprve prošel homeopatickým ředěním a teprve potom z něj vytvořili tablety.

Takže bych řekl, že při jakémkoliv dávkování - předávkování nehrozí.

id
Jste na omylu. Některá homeopatika jsou jen na lékařský předpis a to z důvodu možného předávkování.
okolik

Colombo má skutečně pravdu homeopatiky z 5ady AKH se skutečně nelze oproti klasické alopatii předávkovat a jsou účinná.

Kdo má pochybnosti a´t si vezme do ruky Hannemanna.

Děkuji a přeji pěkný večer

id má zřejmě na mysli potenci u Francouzského BOIRONU.

okolik

Místní rádci vám pozapomněli zdůraznit vynechat sladké a všechny sušenky oplatky atd. čokoládky.

okolik
hodnocení

2x

Seženťe si homeopatikum Aloe AKH a bude vše dobré v akutním stavu dávkování 1 tabletka rozpustit v ústech co hodinu poté 2-2-2

okolik

Jedna tabletka co hodinu je myšlena v akutní fázi. později je možno dávkování snížit. Ale skutečně snížit vyřadit sladké pečené buchty prostě cokoliv.

hodnocení

2x

Lekar vam do spravy napisal nalez. Hemoroidy maju 4 stadia, tie pokrocile je mozne riesit len operaciou v celkovej anesteze. Lahsie stadia drobnymi zakrokmi a liekmi ako Detralex. Homeopatika v tomto ani inom pripade samozrejme nezaberu.

Hlavne upravte stravu, pitny rezim a nesedte dlho.

okolik

Prosím bez vaší osobní zkušenosti na principu homeopatie nepiště nesmysly. Homeopatikum Aloe je šetrné a přímo na daný problém. Rozhodně rychlejší a účinější příjemnější nežli věčně se rozpadající se švy ligatur po operativním zákroku.

okolik

Ještě mne napadá můžete si po dobu 10 dnů denně sedat na 20 minut do nastrouahné mrkve . Vytahuje totiž toxiny z těla.

hodnocení

2x
Zkuste dubovou kůru . Jak odvar na koupel , tak gel . Vetřít 3x denně . Dokáže to hodně potrápit
Mario

hemous
hodnocení

1x
Mne to delal proktolog na 2x, pak OK. Nekdy1x holt nestaci

hodnocení

0x
Pouzivam Dobexil a od lekare beru Detralex na predpis

chlama
hodnocení

0x
Mne pomohli cipky faktu

jaj*
hodnocení

0x
Já sem se tohodle zbavila sama, našla jsem si mast na internetu a v lékárně mi poradili něco jinýho, protože se paní zeptala na něco podle čeho se rozhodla jinak. Používala jsem proctoglyvemol, zabral skoro hned, pak ještě k tomu takový věci jako lepší hygiena, aby mi to dole vetralo, abych dlouho neseděla a takový věci. Za nějakou dobu mi to zmizelo, ale byla to fakt hrůza, říkala jsem si jestli do 3 dnů neuvidím změnu tak letím k doktorovi, nakonec jsem si to vyléčila sama s radou lékárnice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]