Jsem zvědavý, co budou dělat až to vrátí na původní sazby. Jinak - vy se opravdu domníváte, že snížení daně na potravinách si nevyberou někde jinde? A zdroj vaší informace? Já vím jen o prodloužení do konce 2022.
Jenom doplním, že výjimka je na základní potraviny. Je to čistě politické rozhodnutí. Tady zatím politická vůle asi není. Státní rozpočet je financován především z daní a náš státní deficit začíná být hodně vysoký. Daně se budou pravděpodobně zvyšovat. Když zruším daň na část potravin, musím někde daň zvýšit. Jinak se stan jenom více zadlužuje.
Musíte si dobře rozmyslet, koho budete příště volit. Modří ptáci už tady byli, pamatujete? A malé strany taky nemá cenu volit, protože pak udělají koalici a podvod na voliče je tu hned. Takže jinak řečeno, není koho volit a jestli mám volit menší zlo, tak to raději nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.