Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zfalšovaný podpis na smlouvě

Od: zdenicka® odpovědí: 2 změna:

Moje teď už bývalá kamarádka zneužila mé důvěry a v roce 2004 si sjednala úvěrovou smlouvu u Beneficial finance ,kde si půjčila peníze.Použila mé osobní údaje a na smlouvě zfalšovala ona nebo někdo jiný můj podpis.Bylo mi jí líto,když mi přísahala ,že brzy vše splatí,atd...Udělala jsem chybu,že jsem věřila ..Bohužel, nesplácí,její pohledávka byla předána vymáhací společnosti a já mám jenom problémy.Nevím,jak a kde mám napadnout tuto smlouvu a jak tuto situaci řešit Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Co takhle podat trestní oznámení na PČR?

radi*
hodnocení

0x

Trstní oznámení je sice způsob, jak dosáhnout pocitu spravedlnosti, ale peníze to nepřinese. Je to dobrý nástroj na donucení dlužníka, aby zaplatil. Když to ale vezmu do bsurdních důsledků - půjde do vězení a z čeho zaplatí? :) Lze se s ní buď pod tlakem případného trestního známení dohodnout, že vše ihned splatí. Jinak dluh ošetřit - přistoupením k závazku nebo dohodou o narovnání či prostě jen vlastní směnkou - zkrátka tak, aby skutečný dlužník dlužil, vám. Další možnost je napadnout smlouvu u soudu. Pokud jste však již něco platila, dluh jste uznala - což neplatí absolutně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]