Nejste přihlášen/a.
Mám takovou otázku, Už fakt hodně dlouho se mi líbí jeden kluk, ale bojím se před ním existovat. On je uplě v pohodě a némá se mnou problém, ale i tak se ho bojím. je to tím že je kolem něho hrozně moc lepších holek než já. Já prostě ani nepřemejšlým ale v jeho blízkosti se chci prostě vypařit. je to už fakt otravné. snad chápete jak jsem to myslela.
Snad nebude vadit tykání. Chybí tady ten dotaz . Chceš se zbavit těch divných pocitů, chceš ho sbalit nebo...?
Rozhodně máš ale špatný mindset, ty nemůžeš vědět, že někdo je lepší než ty a už vůbec nemůžeš vědět, že je lepší pro někoho jiného. Podle čeho to jakože soudíš? Přijde mi to jako problém se sebevědomím. Možná si zkus více uvědomovat, co máš ty oproti těm ostatním holkám (můžou to být i naprosté maličkosti), než jim nějak závidět, že jsou lepší. Tenhle mindset určitě není dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.