Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je dodací lhůta pro objednání zboží z Aliexpress

Od: tomasss odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer chtěl jsem se zeptat jaká já zhruba teď doba od zaplacení po doručení zboží z aliexpresu a zdá se platí clo při objednání zboží do 30 dolarů děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Když nám řeknete, odkud to půjde a jakou dopravou, tak se dá třeba i odpovědět.
Před 14 dny mi přišlo 5 balíčků. Všechno z Číny, jeden objednaný v červenci, dva v srpnu a dva v říjnu.
Všechno malé balíčky nízké hodnoty.
Balíčky z EU chodí do týdne.

hodnocení

0x
U každého zboží je dole předpokládaný termín doručení. Z 90% to vychází.

rk22
hodnocení

0x

Do kdy by mělo být zboží zakoupené na AliExpress doručené je vždy uvedené u každého zboží čekajícího na doručení. Většinou to bývá 90 dnů. Pokud do uplynutí této doby zboží není doručené tak se to samo automaticky označí jako doručené a kupující má pak možnost podat spor a požadovat vrácení celé částky kterou za zboží zaplatil což je tam i uvedené. Zásilky z AliExpress jsou doručované za různě dlouhou dobu a záleží jak která zásilka. Já např. čekám na jednu zásilku se zbožím zakoupeným v srpnu a proto, že už uplynula stanovená doba doručení tak jsem podal spor a nyní čekám na vrácení peněz. Kromě toho mi v pátek byly doruřené 2 zásilky se zbožím z AliExpress objednaným začátkem listopadu. Obvykle zboží z AliExpress bývá doručené do 2 - 3 měsíců, ale když se má štěstí tak se to doručí i do dvou týdnů. Asi záleží jak to Číňané zašlou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]