Nejste přihlášen/a.
Do kdy by mělo být zboží zakoupené na AliExpress doručené je vždy uvedené u každého zboží čekajícího na doručení. Většinou to bývá 90 dnů. Pokud do uplynutí této doby zboží není doručené tak se to samo automaticky označí jako doručené a kupující má pak možnost podat spor a požadovat vrácení celé částky kterou za zboží zaplatil což je tam i uvedené. Zásilky z AliExpress jsou doručované za různě dlouhou dobu a záleží jak která zásilka. Já např. čekám na jednu zásilku se zbožím zakoupeným v srpnu a proto, že už uplynula stanovená doba doručení tak jsem podal spor a nyní čekám na vrácení peněz. Kromě toho mi v pátek byly doruřené 2 zásilky se zbožím z AliExpress objednaným začátkem listopadu. Obvykle zboží z AliExpress bývá doručené do 2 - 3 měsíců, ale když se má štěstí tak se to doručí i do dvou týdnů. Asi záleží jak to Číňané zašlou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.