Nejste přihlášen/a.
Zdravím,před 6lety mě srazilo auto,opilý řidič ujel,zanedlouho byl dopaden a všechno mu bylo prokázáno.Mám trvalé následky,ochrnula mi částečně ruka a noha apod.,nicméně jsem prohrála několik soudů,zaplatila všechny soudní poplatky,právníky a nakonec i dotyčnému řidiči 60 000Kč za to že se obtěžoval k souduNevíte,kam se s takovým případem obrátit?Existujeněkdo,i třeba v Evropském parlamentu,kdo by byl schopen posoudit objektivně případ a nehledět na to že jsem měla smůlu na právníky?Mockrát děkuji,naše republika...však to znáte
Na vašem případu je bohužel vidět jakej u nás vládne BORDELISMUS.
Doufám že to pro vás dopadne dobře.
Dobrý den, jsem ochotna se Vám na Váš případ podívat zcela objektivně a posoudit komplexně Vaše nároky. Pokud budete mít zájem, kontaktujte mne na e-mail: kratins@seznam.cz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.