Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chci se optat kolik stála autoškola na osobní auto třeba v 70.letech?
A kolik tak mohl být plat instruktora autoškoly v té době?
Děkuji Václav.
Autoškolu jsem zvládla ve školním roce 1972-73, studovala jsem 3. rokem gymnásium. Byl to předmět nepovinný, Řízení motorovýžch vozidel, ale přihlásili jsme se takřka všichni ze třídy.
Za ŘP na osobní automobil + malý motocykl jsme předem zaplatili 900 Kč. Při úspěšném složení závěrečných zkoušek napoprvé, nám 50% vrátili. Takže jsem to měla za 450 Kč. Jaga.
V roce 1957 jsem dělal autoškolu skupiny B M za 700,- Kč V sedmdesátých letech jsem dělal rozšíření na skupinu C, tu cenu si už nepamatuji, Po získání skupiny C mi automaticky připsali i skupinu T. Po získání skupiny C mi po roce po předložení potvrzení o praxi s náklaďákem mi bezplatně připsali skupinu pro vleky..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.