Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se koupit samostatná nožička k brýlím?

Od: veja4186 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den potřebuji poradit dnes mi někde upadla nožička od brýlí. Po dlouhém hledání a nenalezání jsem se rozhodla že zeptám zde. Moje otázka tedy zní šla by koupit nějaká jedna samostatná nožička aby se přidělala k brýlím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

v mé optice - kam chodím pravidelně léta - to jde, stačí jim identifikovat brýle. Tj. pokud na té druhé nožičce je nějaké číslo, text,... nebo pokud máte doklady o koupi, určitě dokáží objednat nové - nicméně objednají kompletní obroučky...

veja4186
hodnocení

Děkuji moc.
Matka si měnila v optice jen samotné packy.

hodnocení

3x

Skoč si do optiky, tam si s tím poradí. Pokud to tedy nejsou brýle za stovku od pumpy.

riva
hodnocení

2x

Musíte znát detail uchycení a pak třeba na aliexpress.com/...

hodnocení

0x

záleží jak brýle jsou staré a jestli budou mít v optice-opravně na skladě něco vhodného...stejného šroubení,vzhledu či barvě/odstínu...řešil jsem něco podobného-zlomenou nožku no a jak jsem to přinesl opravené na počkání šťastný domů s pocitem jaký jsem pašák tak mi manželka řekla že vypadám jak idiot *zed* a či to nevidím že ty nožky jsou jinak barevné...takže tyto brýle používám v garáži a nebudím pohoršení na veřejnosti...:-D

111®
hodnocení

0x
Jednak se to jmenuje straničky a když je štěstí seženete jednu,nebo nechat vyměnit obě pokud se najdou co budou pasovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]