Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , rád bych se zeptal zda má někdo zkušenosti s darováním plazmy více než jednou za 14 dní jak se doporučeno. Dočetl jsem se že na mnoha místech na světě chodí lidé darovan plazmu i 1x za týden. Má někdo zde v česku zkušenosti s tamními organizacemi kde opravdu lze darovat i 2x za 14 dní? Mít například registraci ve dvou odlišných centrech a každý týden je střídat? Jestli ano tak jak sestry reagují na vaše jizvy na rukách?. Díky
Zdravím. Bohužel. Žiji jako mnich v komunitním centru kde jsem zaměstnaný téměř neustále uctíváním. Jen by mě zajímalo zda váš s mou otázkou nesouvisející komentář je záminkou pro rozvinutí konverzace za účelem navázání známosti , nebo patříte mezi bezcharakterní osoby které si přijdou kopnout do každého jenom protože je tu ta možnost. Podle vaší přezdívky předpokládám že jste žena (jestli ne tak mne omluvte). Obecně žanám pařtí nechválihodné atributy jako je sobeckost , zlomyslnost a hlavně přetvářka. Proto jsem zmaten a nevím jak si váš komentář vyložit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.