Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění pihy

Od: betys odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, byla jsem na začátku září na odstranění pihy laserem na obličeji.
Před měsícem jsem byla na kontrole a bylo mi řečeno, že mi pigment začne postupně mizet. Jenže teď mám pihu sice méně vystouplou, ale za to rozlezlejší a více zbarvenou než byla předtím.
Chci se zeptat na vaše zkušenosti, jestli opravdu se pigment začne časem odbarvovat, nebo se někde stala chyba při zákroku?
Díky všem a hezké dny

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z toho důvodu o kterým píšete jsem do toho nešla. Kamarádka taky dopadla stejně a bylo ji řečeno, že je to holt kus od kusu. Někdo to má v pohodě, někdo horší než předtím. Záleží na kůži jak se s tím popere.

Takže asi časem uvidíte sama. Zkoušela jste něco na vybělení? Zeptala bych se dr. zda něco vyzkoušet můžete.

liska5
hodnocení

0x

Určitě zpátky tam, kde Vám to dělali. Potřebují zpětnou vazbu... a Vy návrh řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]