Nejste přihlášen/a.
Zdravím , jsem z 50ti. tisícového města . A není mi jasné , co všechno může zastupitelstvo po zvolení dělat?
Mají radu a jmenují předsedy jednotlivých komisí a volí nové kontrolní výbory a na to se chci zeptat - jak je možné, že se v kontrolním výboru objeví osoba která sice byla na kandidátce , ale ta strana beuspěla a do zastupitelstva se vůbec nedostali . Tak si myslím , že nikoho ani delegovat - navrhovat nemohou? A ta rada , nebo přímo zastupitelstvo to může udělat? Není to obcházení výsledků voleb?
Děkuji za vysvětlení.
A členem komise nemusí také být nezvolený člen za žádnou politickou stranu.Konkrétně , byl jsem čtyři volební období členem MK a nyní jsme už ve volbách neuspěli měli jen 3,6 % . A já měl zájem být tam dál ,náměstek mi odpověděl , že to už nejde. třeba vedoucé Odboru , pokud vím za nikohonekandidoval a stal se členem komise s právem normálně hlasovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.