Nejste přihlášen/a.
Hezký den přeji, po malé mozkové příhodě jsem pár dní doma, ještě nikde nebyla,zítra jdu k obvodní, zažil někdo.? Mám trochu ochrnutou pravou ruku a nohu, jen trochu. Písmenka se mi trochu míhají. Asi bude rehabilitace? Co vám nehvíce pomoho? Díky zdraví Maky
Dobrý den, tento web viz odkaz znáte? Třeba Vám něco z toho pomůže, protože jde o web lékaře po mrtvici, tak tuto nemoc zná z pohledu doktora i pacienta. Zdravím!
Nemáte zač.
Tohle měla jedna moje příbuzná asi v 70 letech. A vytáhl ji z toho vnouček prvňáček.. Trpělivě s ní chodil denně ven, nohu dřevěnou, ale s ním musela... A pak se spolu učili psát písmena, číst ze slabikáře, vyslovovat...Já ji viděla asi deset let po tom a nic jsem na ní nepoznala.
Ono se má fofrem k lékaři, jakmile ucítíte, že něco dřevění, nejde artikulovat, visí pusa...
Díky, ruka a noha trochu dřevěná, ale ne tak, abych nemohla po chvilkách neco dělat na zahrádce a v kuchyni.
Děkuji. Moje podpisy se sice podobaly mujří nožce, ale to nevadí, práci s rukou mohu dělat, víc je tuhá noha, ale také dojdu, kam potřebuju.
Maky, to je mi moc líto. je to velká nepříjemnost. Rehabilitace jsou, ale musíte nejvíce sama. Dělejte všechno pro to, aby mozek musel pracovat a nahradil nebo obešel to místo, které mrtvička zničila. Tedy nejen pohyb-chůze, cvičení koordinace drobných svalů ruky, napodobování zvůků, tedy gymnastika mluvidel, gymnastika očí atd. Je třeba také zaměstnávat všechny smysly. Koukat, čichat, chutnat, poslouchat, osahávat. Vypadá to jako sranda, ale mozek se umí zvetit, jen ho nesmíte šetřit. Pravila moje mladá, fyzioterapeutka a také snacha, rehabilitační. Dokážete to, zae budete fit.
babkazov, moc děkuji, také věřím, že bude líp. Naštěstí mám téměř vše funkční, mluvím normálně, občas něco zapomenu.Ruka nechce psát tužkou, ale práce vykonává. Noha také trochu ztuhlá. Jen mne často zmůže únava.Zítra jdu prvně na rehabilitaci, tak jsem zvědavá. Horší je to s mojí keramikou, co tam mám, to mi děvčata naglazují. Moc děkuji za milé povzbuzení.
Maky, Arnika Montana zabraňuje krevním sraženinám. Hledám pro vás info na intu a nedaří se. byly to nějaké bio. Když vyhrabu vložím odkaz. Jinak bez obav lze použít homeo verzi Arnika Montana AKH 2-2-3 vycucat je to nasládlé nic
.
To je povzbuzující, ptala jsem se, co komu nehlépe pomohlo a ne, jak to koho pořádně kleplo a bylo po něm. To je jasné, že se to stát může, ale na to ted nebudu myslet a zítra jdu po absolvování MG na rehabilitaci. Ale děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.