Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze si vzít do letadla notebook?

Od: spacir* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli se muze brat notebook,nebo prenosny prehravac dvd do letadla?ma s tím nekdo zkusenosti?na strankach letiste to neni zakazane

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Padák! *smich*

Ne, vážně, notesy či přehrávače běžně v pohodě, nabijte si baterky. Nesmí se používat mobily (ani na hry), pokud vysílají signál. Třeba některé starší Siemensy měly režim "letadlo", kdy fungovalo na mobilu vše kromě připojení na síť, možná jsou podobné mobily i dnes... *nevi*

mil®

Pravda. Mám Noiki s režimem letadlo, ale to bylo špekulování, než jsem přišel na to co to je *smich*

raduz*
hodnocení

0x

Oboje uplne v pohode

kacenka13*
hodnocení

0x

Dobrý den já mívám příruční zavazadlo + k tomu ještě tašku s noťasem a vždycky mi to prošlo, neměl by být problém:)

michal958*
hodnocení

0x

notes i dvd si muzes vzit v pohode sebou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]