Nejste přihlášen/a.
Dobrý den před měsícem jsem byl na podání vysvětlení kdy se mi minulý měsíc stal pracovní úraz, při nahlížení do spisu jsem zjistil že kolega lhal a uvedl nepravdivou výpověď. Pokud bych chtěl doplnit svou výpověď (informace které se mi hned ze začátku nevybavily a mohly by být velmi důležité) mohu zajít na policii aby to se mnou doplnili a případně řešilo by se to že kolega (který může za pracovní úraz) lhal a uvedl nepravdivé informace? Hlavně jde o to že kolega v něčem lhal a v něčem řekl pouze polovinu pravdy (a já si při prvním podání kvůli stresu na vše nevzpomeněl) a záměrně i některé informace které by ho mohly poškodit tak je neuvedl
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]