Nejste přihlášen/a.
Samotné broušení vás neuživí. V dílničce, kde brousí, nabízí prodej a výrobu klíčů, zámky na dveře, prodej nožů, kovové kapesní láhve, vodítka, obojky a ještě mnoho věcí. Nedávno přidal sběrnu oprav botů. Posledně jsem čekala, paní přinesla klíč, asi z domovních dvěří paneláku. Ctěla jich 50. Tohle se ale majiteli dílny, mnohokrát nepodaří.
Neříkám, že to není dnes aktuální, spousta lidí mezvládá ani daleko jednodušší práce, než nabrousit nůž. Je ovšem otázka, jestli dokážete sehnat tolik zákazníků, aby Vás taková služba uživila. U nás ve firmě třeba broušení nožů kolegové provádí, jenže je to vysloveně okrajová záležitost, brusírnu živí broušení pil, nožů a jiných dřevoobráběcích nástrojů
Dobrý den, broušení nožů, broušení nůžek, broušení kleštiček na nehty, broušení nožů k trávním sekačkám, broušení "oného" do strojku na mletí masa + výroba duplikátů všech druhů klíčů + prodej visacích zámků a vložek FAB. Práce kvalittní, ceny mírné . Zdravím!
Myslím si, že jen samotné broušení nožů by Vás neuživilo. Snad jenom chodit normálně do práce a po odpoledních se věnovat tomu broušení. Jako přivýdělek. Když si nebudete broušení počítat hodně draze, lidé se třeba naučí chodit.
Každý člověk ale stejně nepřijde. Máme doma el. brousek, je výkonný, brousí velmi dobře. Stačí, když jednou měsíčně manžel nože "přetáhne" a řežou zase jako nové. A takových lidí je asi víc.
Dala jsem si před časem nabrousit čtvery nůžky. To doma neumím. Stálo to celkem 120 Kč a byla jsem spokojená. Ale pán se odstěhoval do Mělníka. Proto, pokud jste někde od Kunětické hory, nůžky bych si nabrousit donesla. Nože si děláme sami. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.