Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze sehnat kamaráda nepožadujícího sex?

Od: jr odpovědí: 17 změna:

Z různých důvodů chci zůstat v nefunkčním manželství. Je to moc naivní si myslet, že ve svém okolí seženu neženatého muže, který by se mnou jen přátelil? Tedy bez doteků atd. Já sama na sex nejsem. Kamarádky mám. S mužem je přátelství víc intenzívnější. Děkuji předem!

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

8x

I tací jse najdou,ale jako šafránu.Nebo gaye.Normální chlap bude chtít časem víc.

smode2
hodnocení

6x
Samozřejmě. Gaye.

hodnocení

6x

Nad pudmi sa vyhrat neda, vasa predstava je proti prirode a nerealna. Co by z toho ten chlap mal? Naco by mu bola kamoska, na ktoru nemoze siahnut a ktora je este aj vydata?

smode2
20.11.22 18:04

přesně*smich**palec*

sony*
hodnocení

5x
Kromě gaye můžete přijmout vztah,který bude založený na tom,že vás partner bude žít vedle vas,tak jak si představujete,ale sexuálně s jinou ženou,nebo ženami...
Alespoň to nebude muset skrývat..

hodnocení

2x
Tezko, i na seznamce se vas osmdesatnik pomalu v prvnim kontaktu pta na sex, i kdyz bych chtela jeho vykon videt

hodnocení

2x

Co máte proti sexu? Navíc, když žijete v nefunkčním manželství! Jste zdravá, nebo máte problém?

prdanic
hodnocení

1x

Ani by mě nenapadlo si něco začínat s vdanou ženskou. Stačí to jako odpověď?

hodnocení

0x
Dobrý večer. Naivní to není. Ale budou to spíš výjimky. Před lety jsem začala trávit čas s jedním mužem, s jakousi vidinou pozdějšího sexu. Jezdili jsme spolu na výlety,romantika jak prase, trávili spolu každou volnou chvíli,kávičky na zahradě, spaní ve stanu, společné dovolené.. ani jednou po mě nevyjel,žádné náznaky. Je to už řadu let, stykame se stále, jezdíme spolu na výlety, jezdí k nám na kávu,byli jsme spolu letos na dovolené v jednom pokoji... Kamarádi úplně božský prostě. A ne, není gay.
jr
hodnocení

Děkuji Vám za naději! Bude to těžké, ale třeba se mi podaří najít někoho takového, jakého máte vy. Ať máte stále tak hezký vztah!

Děkuji, opravdu si oba našeho vztahu vážíme. I já Vám přeji, ať se zadaří najít skvělého kamaráda do nepohody *srdce*

hodnocení

0x
Proč lpíte na tom aby váš kamarád byl neženaty? V tom bych viděl hlavní problém.

Inspiring, bo není kamikadze? Rychlé stíhací službě by asi nevysvětlila, že se pravidelně schází je za účelem pokecu...*smich*

hodnocení

0x
To asi nebude zdravý :)

marteez
hodnocení

0x

Ahoj, Napiš mi na email :) Taky hledám kamarádku. Mě 32let, okres Břeclav

Maca.23@seznam.cz

sokoliku
hodnocení

0x
Ano lze sehnat já totiž nemůžu mít sex ze zdravotních důvodu. A to je 50 a chtěl mít po boku někoho koho budu milovat radek
kdosi

Trochu to bude komplikovat to, že se bude muset pořád vracet do toho svého nefuknčního manželství, takže po boku bude jen občas na chvíli ... ale třeba to postačí (aspoň si občas taky oddechnete :) )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]