Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvádění

Od: anna22 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den všem, mám takový problém který chci už dlouho řešit ale vůbec netuším jak to řešit...
No jde o to že jsem ve vztahu o dva roky mladším klukem (mne 22 a jemu 20),jsem s ním ve vztahu už skoro 4 roky a nidky na začátku naše vztahu by mne nenapadlo že bych byla schopna něco takového udělat ale stalo se... Takže k věci.
Chodila jsem už před vztahem rada do klubu se z holkám bavit a užívat si ale až tak půl roku zpátky to vše začalo.
Jeden večer v pátek přítel semnou nemohl jít protože musel do práce na noční a tak jsem šla sama a vypadlo to že to bude další normální večer,za tančím si, trocha nápojů a jdu domu, ale nebylo tomu tak, byla jsem na baru ten večer a čekala až tam dj pustí moji písničku když v tom přišel ke mně odhadem tak 19 lety kluk jestli mne může pozvat na panáka tak jsem byla trocha na vážkách ale tak řekla jsem si proč ne, tak jsem si dala jeden a pak i druhej a pak řekl jestli nepůjdu tančit že to umí tak jsem šla... No a asi 15 minut jsme tancovali když v tom na mě začal nenápadně shat, a tady se to láme, já jsem se nebránila a pak byl u mne a začal mne líbat,v ten moment jsme ho odtrhla a řekla že ne mam přítele a on že to nevadí že to bude takhle jen rychlý a jednorázově a že se nemám bát... No dala jsem na jeho slova a šli jsme na záchodky kde jsme se libali a on mě pak poprosila asi tak po 5 min jestli bych mu to neudělala pusou tak jsem souhlasila a udělala ho... Ale tím to bohužel nekončí.. Příští víkend jsem šla takhle zase a zase tam byl on ale stim že tam vedle sebe měl kamaráda a co hůř i jeho přítelkyni, no on šel pryč z přítelkyní a já jsem se seznámila z jeho kamarádem no a bylo to zase dost se mi líbil a byl atraktivní ale tentokrát sem neměla ani kapku alkoholu v sobě, no a nedalo mi to a zatahala jsem ho na záchody a bez ptani ho začala líbat, potom jsem mu řekla ať se opře a začala ho dělat pusou...
Pak jsme šli na bar a já to spáchala panakem a šla domů kde už na mne čekal přítel... No a od té doby sem už tam nešla a mám strašně výčitky co jsem to vslatne udělala a taky proč, nevím jak mu to mám říct a jak být opatrná aby mu to moc neublížilo.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Nemáte chování slušné zamilované dívky, ale staré protřelé k...Toho svého kluka nemůžete mít opravdu ráda, když se takto chováte.

Jen velice málo žen (slušná žádná) by šlo s cizím mužem, kterého vidí poprvé, na záchodek a tam mu hned provádělo orální sex. Vy víte, jak je ten muž čistotný, zda je zdravý? Můžete si přinést klidně nějakou nemoc a přenést ji ještě na toho svého partnera. Navíc, ti kluci to rozhlásí a stanete se brzy pro všechny tou, která je ochotná na záchodku udělat cokoli.

Navíc tím horší je, že ve druhém případě vzešla všechna iniciativa od Vás. Vy jste ho zatáhla, začala líbat, Vy jste mu navrhla orál. Chovala jste se prostě jako Irenka ve filmu Kurvahošigutentag. S tím rozdílem, že ona si toho Bolka předem aspoň vykoupala, kdežto Vy...*blee*

Pro Vašeho kluka by bylo lepší, kdyby Vás kopl do zadku a skončil s Vámi. Jak by se Vám asi líbilo, kdyby on někde na záchodku držel nějaké takové jako jste Vy?

Pokud nám snad nekecáte a nesměje se, jak se tady čertíme, si slušného kluka opravdu nezasloužíte. A myslím si, že v tom budete zdárně pokračovat, přes všechny ty výčitky, které asi nemyslíte vážně. Ale aspoň budete mít na venerologii na co vzpomínat. Jaga.

hodnocení

8x

Romantika na hajzlu. Dobrou...

petrovic
hodnocení

6x

*smich* jako pohadka pred spanim dobre

liska5
hodnocení

5x

Nikomu nic neříkejte, modlete se, aby se to ten Váš nedozvěděl. Mám přesto obavy, že si to opět zopakujete, protože to máte v krvi. A jednou se stejně provalí, co jste zač. To už snad bude ten Váš přítel od Vás pryč.

hodnocení

4x

Dobrý den. Ublíží mu to v každém případě, pokud se mu se svými zážitky na záchodcích s jinými muži, svěříte. Ne každý je schopen takovéto chování odpustit. Se svým svědomím si to budete muset srovnat sama.

hodnocení

2x
Ale no fuj...děs.

hodnocení

1x

Celé je to trapné i jako povídka do nějakého časopisu. Vyřaďte to odsud!

hodnocení

0x

Budu tu souhlasit s mnohými, že na záchodcích kdesi a s kýmsi neznámým fakt ne e..

Na druhou stranu vám ale očividně chybí nějaký způsob dobrodružství a možná i změny. Taková prostě jste a změnit se, je těžké. Pokud ale budete takhle pokračovat, tak ten váš vztah pošlete do háje. Jediným jakš takš rozumným řešením je komunikace se svým partnerem. Né mu hned říkat že už jste to provedla, ale spíše se sním bavit na to téma, že by jste ráda něco nového, nebo nějak jinak ventilovat své potřeby. Prostě že potřebujete nějakou změnu. Možná si nijak nepomůžete a možná s partnerem najdete nějaké řešení které vám bude vyhovovat oběma. Třeba nějaká trojka doma, nebo venku s nějakým kamarádem. Možné je cokoliv a možná by jste se divila jaké sny má váš partner. Jen se je třeba bojí vyslovit. Každopádně tohle je jediná cesta jak udržet dlouhodobě vztah, pokud je partner tolerantní a chápavý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]