Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se najednou tak otočil, má cenu pokračovat?

Od: klara* odpovědí: 10 změna:

Před skoro 2 měsíci jsem se poznala s klukem přes seznamovací aplikaci. Všechno bylo zprvu fajn, psali jsme si pár dní intenzivně a také jsme se po pár dnech potkali poprvé...oba jsme se shodli, že se strašně rozumíme a chceme se poznávat více. Menší problém byla dálka (60 km), ale jelikož sem jezdí na vysokou školu na pár dní + já mám volno každý víkend, tak jsme si řekli, že to určitě problém nebude a i tak do toho půjdeme. Začal ke mě být postupem času více emoční přes zprávy a začali jsme mít i pravidelné videohovory.

O týden později od našeho prvního rande jsem jela k němu na víkend a v neděli mě i odvezl až domů (60 km). Řekl, že mu nedělá problém mě odvézt domů, že hoďka a půl cesty mu nepřijde moc. Bohužel bydlí v jednom bytě s prarodiči, a jelikož dokončili rekonstrukci v druhé části bytu (kvůli které byli prarodiče na chatě) a prarodiče se zpět nastěhovali, tak mi říkal, že zatím se necítí na to, aby si mě domů vodil, když tam budou oni, ale že často jezdí na chatu na několik týdnů, přes jaro a léto tam jsou 95 % času, takže toto vůbec nevidí jako překážku.

Další týden jsme se vůbec neviděli, ale psali jsme si opet intezivně, a také jsme si volali, když byla možnost. Vše šlo stále dobře a domluvili jsme se, že další víkend pojede do školy, takže něco podnikneme + má další víkend volno v práci, tak můžeme zajet na jejich rodinnou chatu, když nemůžeme jet k němu na byt (kvůli prarodičům). Oba plány se zrealizovali.

Na chatě proběhlo vše fajn. Ovšem po víkendu na chatě se začal chovat divně. Nepsal už tak emočně a psaní nebylo tak intezivní...říkal že toho teď na něj je moc a že je z toho psychicky maličko vyčerpaný...zatímco já k němu byla emoční a byla jsem špatná z toho jestli jsem něco neudělala špatně, tak on byl takový stažený, zamlklý...zkrátka nepsal tak jako předtím. Když jsem se ho zeptala zda je vše v pořádku, tak napsal že ano, že je jen unavený.

V pátek jsem se rozhodla, že se ho narovinu zeptám, proč už to není takové jako dřív + jsem mu poslala nějaké úryvky ze starší konverzace...na to mi odpověděl až na druhý den a to, že mu došlo, že teď bude fajn, když se budeme dále poznávat a budeme kamarádi (s výhodami) a když si budeme stále hodně rozumět a půjdu do města, kde bydlí na VŠ (což pravděpodobně půjdu, a podotýkám, že ne kvůli němu, ale tu školu mám už rok v hlavě) tak můžeme zkusit něco vážného, protože takto se bojí furt a není to takové osobní a emoční, jak by chtěl aby to ve vztahu bylo. Zároveň napsal, že to tak bude ale lepší a lépe se poznáme díky tomu a přeskočíme tu úvodní fázy vztahu.

Na jednu stranu to chápu, na druhou jsem zmatená a zklamaná a nechápu to celé.

Zároveň se bojím, že to pojede na více stran a mě pak odkopne s tím, že si našel jinou...ovšem na mě nepůsobí jako takový člověk...sám mi i psal, v době kdy ke mě byl emoční (i říkal) že by to nikdy neudělal.

Je tady možnost, že jsem něco udělala já špatně a kvůli tomu se takto stáhl? Případně jak se mám dopracovat k tomu, aby to zase bylo takové emoční?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dostal od Vás co chtěl, o vztah nemá zájem, jen o občasný sex. Takových může mít i několik. Psaní je jedna věc, chování a přístup pak druhá..Nemá o Vás zájem, jste zřejmě jen jedna z několika dalších..Najděte si někoho, kdo s Vámi bude chtít opravdu trávit čas a bude Vás mít rád. Bude s Vámi plánovat a podnikat nějaké akce atd..Kterému nepůjde jen o psaní a sex..

klara*
Podle čeho soudíte? Jakoby naživo se choval ke mě snad více emočně než, když mi psal.

petrovic
hodnocení

0x

A nebyl treba na te chate Vas prvni sex? Pak bys mu nesedla a nevi jak z toho ven...

klara*
hodnocení

Nene, nebyl...spali jsme spolu už před chatou, právěže v sexu si sedíme až moc

petrovic

Tak to tezko rict. Treba se neciti na neco vaznejsiho. Je z toho vycukany. Ale vseobecne, pokud z jedne strany opadne v relativne kratke dobe po seznameni takova ta vasen, dostavi se takovy ten pocit "chladu" tak je vzdy neco spatne.

xkopj
hodnocení

0x

Ja bych tomu dal cas. Nenalehejte na nej, snazte se zit i necim jinym a po par tydnech uvidite, jestli o vas ma opravdu zajem. Ja vim, ze to je tezky a jsou to muka, ale co jineho chcete delat. Nutit nikoho do niceho nemuzete. Treba opravdu jen chce cas.

etana*
hodnocení

0x

Když se takhle musíte po krátké době ptát, tak to cenu nemá. Copak si ceníte sebe sama tak málo, abyste musela vůbec uvažovat, co s takovým vztahem? Vy máte být oba zamilovaní, nacházet na sobě úžasné věci, neplácat nic o psychickém vyčerpání a podobně. Ono tedy taky není zrovna nejlepší s klukem vlézt hned do postele. Osobně bych se na takový vztah-nevztah vykašlala a spíš chodila mezi lidi než brousila po seznamkách. Tam moc normálních lidí partnery nehledá. Toho pravého jednou uvidíte v kavárně nebo koukat na orloj, co já vím...

hodnocení

0x

Takové lásky jsou jako slaměný vích. Vzplanou žárem a brzy zůstane jen kupička popela. Buď mu někdo vysvětlil nebo mu došlo, že se váže a že to nechce. *hej*Nepoužívejte a dokonce si to ani nemyslete, "že vás odkopne". Proč tak silná slova a tragické scénáře. Sama pro sebe si uvědomte, co se děje a jak vás to zasáhne. Tak ho milujete, že vám rozchod zlomí srdce? Uražená ješitnost? Strach, co tomu řekne rodina a lidi?

hodnocení

0x
Z toho, co píšete, mi přijde, že je to spíš ten typ, co hledá na seznamovacích aplikacích prostě jen zábavu. V začatcích bývají tihle týpci emoční a pozorní,protože jsou vedeny svými hormony a jste pro něj nová neokoukaná žena, později se však okoukáte a zaměří svou pozornost na další novou, takto pořád dokola. Vím to ze své vlastní zkušenosti, protože to občas sám dělám. Aplikace jako Tinder nebo Badoo jsou na to ideální a pokud tam člověk chce najít něco vážnejšího, tak musí prostě dlouho hledat a nenaletět chlapovi, co je na první pohled charismatický a máte z něj motýly v břiše, protože vás ujišťuji, že takový chlap to o sobě ví a naležitě toho využívá a má zkušenosti, takže přesně ví, co říct, aby vypadal tak, jak ho chcete vidět vy.
Pokud by měl chlap o vás opravdu zájem, věřte, že by se nevymlouval na nic, naopak vidět vás by pro něj byl vždy priorita a vždy by si to nějak zařídil.

modraobloha
hodnocení

0x

Proč očekáváte, že s vámi bude vždy komunikovat jen emočně a intenzivně? Pokud máte takovou potřebu a očekávání, pak hledejte chybu u sebe. Nebudete spokojena s žádným partnerem, pokud lidi poměřujete podle toho jak často, intenzivně a emočně vám píší. Jsou lidi, kteří mobil skoro nepoužívají vůbec, nemají čas na smsky apod. Tak buďte ráda za každou sms.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]