Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat když chce můj přítel důkaz, zda jsem mu věrná?

Od: janinka odpovědí: 15 změna:
Ahoj, v minulosti jsem přítelovi ublížila, takže za jeho pochybnosti mohu já. Snažím se ho přesvědčit že mu věrná jsem, ale on chce po mě důkaz. Říkám si, že to není možné.. Chtěla bych mu to něják dokázat nebo ho opravdu něják přesvědčit ale nevím jak bych mohla když mi nevěří.. :( Moc mě mrzí že se každý den tolik bojí.. Jak bych se mohla zachovat? Budu moc ráda za každou odpověď. :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Věrnost se nedá dokázat. Takže buď to bude jak je a nebo si najdeš jinýho.

hodnocení

5x

Zdravím. Ztracená důvěra se těžko někdy získává zpět. Chce to čas. Ale bez vzájemné důvěry nebude vztah nikdy dobře fungovat. Pokud se partner nedokáže přenést přes to co se stalo, bude to mezi vámi pořád dělat zle. Pak zvažte, jestli takový vztah má pro vás, pro oba dva, smysl.

denomx0
hodnocení

3x
No to je velmi záludná otázka, ovšem pokud mám hodnotit obě strany mince tak na jednu stranu je to velice od vás nerozumne že jste takhle ubližovala přítelovi vědomě v minulost takže se nedivím že ztratil důvěru ve vás, ovšem na druhou stranu pokud vás skutečně miluje tak musí vydržet ale to samé vy.
Z mé osobní zkušenosti a to se neurazte slečno vyplývá ze stejné takové vztahy moc dlouho nevydrží, sám jsem tohle párkrát zažil a vždy jsem byl vůl že jsem čekal a věřil ale snad to není vás případ, jen co bych teda poradil je čekat a vydržet ale už neudělat ani jednu sebemenší chybu a nedat mu záminku pro to aby si toto myslel, dávejte mu co nejvíce lásky a přesvědčení že on je a vždy bude ten jediný.

etana*
hodnocení

3x

Nebudu nic hodnotit, to je vaše věc, ale dejte mi vědět, až přijdete na to, jak lze dodat důkaz, že je někdo věrný. To si vskutku nedokážu představit.

ltz
hodnocení

3x
Ublížila jste už jednou, můžete selhat i podruhé. Toho se asi ten váš přítel boji a proto se trápí, ze to zase přijde.
Žárlivost to nebude. Jinak důkaz o věrnosti asi neexistuje, jsou to jenom slova. Nikdy ani sama nevíte, jak se příště zachováte. Nebo vaším slovům může uvěřit, ale stejně už to z vaší strany pro něj nebude jak bývalo. Prostě narušená důvěra.

goldboy
hodnocení

2x
Hele to je těžký jakoby tak říct úplně abych ti třeba poradil, ale takhle hele, vzhledem k tomu co jsi psala se dá předpokládat že z prominutím si byla na začátku docela hloupá, za mně je začátek ten nejdůležitější point ve vztahu takže jestli jsi to posrala tady tak to budeš mít zatraceně těžký, a klukovi držím palce ať se z toho strachu dostane mám osobní zkušenost a vím jaké je to svinstvo bát se takhle pokaždé co vyjde z baráku, buď teda ready i na rozchod nedivil bych se mu.

hodnocení

2x

Důkaz věrnosti neexistuje. Žárlivost je psychická nemoc. Kvůli parohům ale není nutné být nemocný. Pro jedno kvíttí slunce nesvítí.

goldboy
Hele Kamo je rozdíl žárlit bez důvodně jen že si myslíte a potom co tě dána osoba několikrát zlomila, tohle je třeba úplně vedle komentář ale tak trash názor taky názor.
Hezkej den

Ano. Buď bude hrdě nosit parohy nebo si najde jinou. Je ale volovina kvůli tomu marodit.

goldboy
Jakože..what, to co vy tady zmiňujete je chronická žárlivosti, je normální žárlit, když to nejde do míry kdy druhá osoba je třeba týraná, to potom ano ale tohle psát... Za druhé ani nenapsala tady holka že ho podvedla nebo tak tak už vůbec nevím co melete z parohama.
A za třetí, mohl/a by jste si něco aspoň o vztazích atd něco zjistit než začne tě psát blbosti.
Měj se hezky.

Máte pravdu. Já znám problematiku žárlivosti jen z publikací MUDr. Miroslava Plzáka, kde právě uvádí nemožnost důkazu věrnosti a dál se jí zabývá jen jako nemocí.

Goldboy: Ano, je normální žárlit, pokud k tomu máme důvod, ale v tomto případě se jedná o chronickou žárlivost partnera a měl by to řešit odborně. To, že ho partnerka v minulosti podvedla může a nemusí mít vliv na jeho žárlivost, ale pokud mu partnerka momentálně nedává žádný důvod žárlit, pak má problém se svým sebevědomím, protože prostě neveří tomu, že by mu mohla být partnerka věrná a vyžaduje důkaz věrnosti, aby jeho sebevědomí dostalo náplast. Pokud se neumí vyrovnat s faktem, že ho partnerka v minulosti podvedla, neměl by ve vztahu pokračovat. Zdravý vztah má být o důvěře, kde si partneři věří a nepotřebují si dokazovat věrnost a jak už tu bylo řečeno, věrnost se nedá dokázat a problém je,že chronický žárlivec jí pak chce dokazovat neustále.

hodnocení

2x

Říká se: Jenou lump. vždycky lump. *alene* Vždycky vás bude podezírat a jestli je ještě patologický žárlivec, tak věřte, čeká vás peklo!

id
hodnocení

2x
Chtějte důkaz o vaší nevěře po přiteli. Pokud jej nemá, jste věrná. Nic víc dělat nemůžete.

petrraa
hodnocení

1x

Jako po nevěře se těžko nachází v duši klid. Ale v historii se věrnost řešila pásem cudnosti. Vygůglit, koupit, nasadit, zamknout, klíček dát příteli, neztratit a máte oba jistotu:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]