Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat, platím 1100kč měsíčně u Generaly úrazové pojištění s tím, že tam mám vysoké limity + Invaliditu. Ale přijde mi, že si to platím zbytečně. Kvůli třikrát zlomenné klíční kosti mám kvůli kliční kosti vyluku na tento uraz u pojištovny. Tak jsem se chtěl zeptat, není lepší mít jen třeba invaliditu někde za levnějí? Popřipadně kde máte? Mutumutu např?
Hraji závodně fotbal takže mám od FAČR zakladni urazove pojisteni ale i tak. Radši se zeptám.
Je mi 25 let . říkám si jestli to má vyznam takhle vyhazovat 12 000 kč ročně.. Jestli není lepší fakt mít jen invaliditu někde. Nebo jak to vy máte?
Děkuji moc za rady
Životní pojištění (ŽP) je úžasný nástroj, když ho použijete správně. Z toho, co víšeš se mi zdá, že by to pojištění šlo nastavit lépe.
Nevím, jaké máš limity, příjmy, výdaje, potřeby... ale správný finanční poradce by to měl vše zapracovat a vybrat to, co je pro tebe nejlepší.
Je pravda, že značná část lidí má ŽP naprosto zbytečně, protože je špatně nastavené a se spoustou výluk.
Takže bych ti radil ať se spojíš s někým, kdo v tom dělá, rozumí tomu a věříš mu, aby se ti na tu smlouvu podíval.
Pokud budeš mít zájem, rád ti dám kontakt na jednoho skvělého finančního poradce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.