Nejste přihlášen/a.
Náš nový kolega servisák ještě nedávno servisoval právě ty automaty na kafe. Jako nedělal jsem si iluze o tom, co z toho teče, ale když nám ukazoval fotky, jak ty bedny vypadají zevnitř a v jakém stavu jsou ty agregáty, tak ač nejsem jakožto poddůstojník v záloze nějak cimprlich na přehnanou hygienu stravování, tak jsem si jistý, že kafe z těchto beden do huby už nedám nikdy. - od té doby si vozím termosku
Ale dobrý řešení jsem viděl v našem nedalekém pneuservisu. Mají tam kapslový kávovar, vedle krabice s kapslemi a kasičku s cedulí ,,Káva / čaj 10Kč´´ Hodí to tam každý.
Poručíku, mě stačilo jednou vidět takovýho servismana při práci s otevřenou skříňí... vždyť tam ani nemají jak to pořádně propláchnout někde v terénu, natož to pořádně vyčistit... A o složení a z jakých surovin to vůbec dělají, to už je úplně jedno...
však jsem tady kapsláka radil výše, když se zrušilo to EET, tak to snad ani není moc nelegální
Kdysi dávno jsem něco takového řešil. Je to relativně bez problému, dají ti to tam na zkušební období. Musí se jim to totiž vyplatit a tak busí tví zákazníci nakoupit x nápojů týdně.
na stránkách mají kontkt,... není nic jednoduššího, než jim napsat a domluvit se. Ve finále ti z toho může i kápnout nějaká ta kačka.
Tak si kup kapslový (Dolce Gusto) kávovar, kapsle, a v prodejničce budeš mít kávovar vodu a plastový kelímky a ty prodáš jen kapsli a každý si může udělat sám espresso ) Na to nepotřebuješ potravinářský průkaz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.