Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fleky na zadech

Od: karel* odpovědí: 11 změna:
Zdravim, tohle mam na zadech, vubec to nesvedi.
Co by to mohlo byt?
Diky

Fleky na zadech

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nieco podobne ale v mensom rozsahu som mal mal aj ja na chrpte.Bola to plesen.Mne to najviac s cervenalo po sprchovani.Asi by ste mal zajst na kozne tam vam povie presne co to to je

pb®
hodnocení

1x

Zkuste mazat pár dní Canestenem, pokud to zbledne, je to plíseň. Pokud by to plíseň nebyla, Canesten neuškodí.

Tiez na to davam Canesten a pomaha.

hodnocení

1x

Je to plíseň. Naprosto jasná. Chce to kožního. Dostanete antibiotika, nebo delší cesta, sírové koupele.

petr2

Antibiotika na plisně asi tezko.Ty jsou naopak u plisni a kvasinek v tele naopak často spouštečem.

Když jsem se s dětmi přestěhovala do bytu s koupelnou, byly jsme dlouho a často ve vaně. Já si smyla ochrannou vrstvu a bílé skvrny, po koupání se objevily. Dostala jsem nejprve síru a pak antibiotika. Taková velká plocha, to je problém, namazat jí celou a žít s matným tělem. Kožního rozhodně!

hodnocení

1x

Tak schválně, Naháč - pes nebo kočka?*smich*

liska5
hodnocení

0x

Objednejte se na kožní. Dávejte si koupele v růžovém roztoku hypermangánu a omezte cukr a bílou mouku. Nepijte sladké nápoje. Nejste diabetik? Nemáte plísně na nohou mezi prsty?

nejsemlekar
hodnocení

0x

Symptomy vypadají podobně jako po prodělaní nemoci fovid nebo po pfizeru. Nic vic vam k tomu nemohu rict, nejsem lekar

okolik
hodnocení

0x

Nejste náhodou diabetik? Na plísně je vhodný Borax AKH dávkování 2-2-2

hodnocení

0x

Já to mívám taky a používám KASTELÁNKU tu mi namíchají v lekárně je 100%. Musí to ale být nemocniční lekárna, žádná TETA atd. Je vynikající i na plíseň mezi prsty na nohou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]