Nejste přihlášen/a.
Vlastním dvou chatu je v horách a v kopci
Mám tam věcné břemeno k sousedovi ale on vůči mě žádné břemeno nemá ,ale sama nemám kde parkovat a tak stojím na svém pozemku který je zatížen břemenem souseda bez problému pouštím a to i v nočních hodinách
jelikož se mu nelíbí že za mnou musí chodit nechce abych tam neprkovala ale nemám jinou možnost kde parkovat ,mě samotné taky nevyhovuje 4krát denně přeparkovávat auto aby kdokoliv odjel on tvrdí že auto je považováno za překážku co mu brání v příjezdu k jeho objektu a že porušuji jeho práva
můžu parkovat na svém pozemku kde má on břemeno?
jsem také povinná pouštět v nočních hodinách i návštěvy?
Mám i problémy s tím že ježdění poškozuje naše základy a zdivo prská od stavebního uřadu jsem žádala aby se pozemek spevnil že nám chata podjede ale ani sousedé ani stavební uřad nereagují nevíme co s tím dělat část cecty je souseda a nemůžem spevňovat jeho pozemek je tam jen jíl a stojí tam voda vždycky jen projede a o nic se nestará a my spevňujem a spevňujem ale pokud se to nespevní od zpodu je naše práce k ničemu je nějaká rada jak postupovat a jak vyjít s této nepříjemné situace?
Děkuji za odpověď Lenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.