Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákupy v Polsku

Od: petrr odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, chceme jet do Polska 27.11.22 na tržnici Kudowa zdroj za Náchodem a každý mi tvrdí, že v neděli tam mají zavřeno. Máte někdo nějaký info o neděli, že by tam neprodávali? Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
V polsku jsou v neděli obchody zavřené. Na nákupy tedy zapomeňte.

hodnocení

3x
V Cieszynie taky bývá v neděli klid, zato sobota je plná nakupujících.
úterý 7–14
středa 7–14
čtvrtek 7–14
pátek 7–14
sobota 7–14
neděle Zavřeno
pondělí 7–17
google.com/...
doplněno 15.11.22 19:05: Výše otevírací doba Kudowa Zdrój...
Krome nedele kazdy den... ceny jsou uvedeny v korunach a ve zlotych. Na trhu je i obcerstveni - moznost sezeni venku i uvnitr. Placene parkovani, asi 30 Kc...
google.com/...

hodnocení

2x

Tržnice Kudowa Zdrój

Na jednu z nejvíce oblíbených polských tržnic je Kudowa Zdrój (narazíte na ní pokud budete pokračovat po české silnici číslo 33 až za polské hranice). Otevírací doba je každý den v týdnu kromě neděle mezi 07:00 až do 17:00. Ideální pro návštěvu je úterý nebo čtvrtek)

Otvírací doba tržnice je sice do 17hod ale běžně v sezóně trhovci začínají kolem jedné balit a zavírají. Teď při "vánočně/ dušičkových" návalech to ale asi trhovci vydrží i dýl. Kupovat potraviny na tržnici moc nedoporučuju, přes silnici jsou dva supermarkety kde jsou ceny lepší. Jen bacha na parkování před Lidlem. Je tam parkování zdarma jen s parkovacím lístkem za sklem. Parkovací automat ale často bezplatné lístky nechce vydat a kdo nad tím mávne rukou má okamžitě za stěračem pozdrav za pětikilo. A to nemluvím o tom kdyby člověku lístek uletěl a nezaplatil to.

tebi
hodnocení

2x
Byla jsem dnes v Polsku nakupovat, v Žorach. Neděle až na několik výjimek v roce mají opravdu zavřeno.

ahoj*
hodnocení

1x

Dokonce i v Biedronce. V Nedeli se chodi do kostela a ne do kramu.

Nákupy v Polsku
pr
18.11.22 10:24

*palec*

jajana
Moje známá z vesnice chodí každou neděli do kostela a poté do supermarketu na celotydenni nákup.
Moc si to pochvaluje.
(paní je z ČR, ne Polska)
pr

Tak to ta známá z vesnice asi moc věřící nebude a do toho kostela chodí asi jen tak ze zvyku a né kvůli víře (křesťanské).

pr
hodnocení

0x

Nejen pouze v neděli mají obchody a tržnive v Polsku zavřené, ale také i ve polské státní svátky.

kveta1
hodnocení

0x
Polsko je civilizovaná země, kde jsou obchody v neděli zavřeny.

janazahradkova
hodnocení

0x
Dobrý den , chtěla jsem se zeptat kdy máte polské trhy zavřené .Děkuji Zahrádková

"...chtěla jsem se zeptat kdy máte polské trhy zavřené..."

My nemáme trhy zavřené, to provozovatelé Poláci. V různých městech se to trochu různí, třeba Cieszyn má zavřeno v neděli celý den, taky o svátcích - státních, církevních. V sobotu od 13:00 už taky moc nenakoupíte, během týdne tak nakoupíte do max 16:00.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]