Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suchá vagína, sex, jaký gel koupit?

Od: nelis® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den je mi 19 a chystáme s přítelem první sex. Už jsme to párkrát zkoušeli, ale nějak se nedokážu dostatečně vzrušit. Používali jsme i různé gely, ale jemu nic nevyhovovalo + z toho měl nějaké pálení a podobně a mě zase nevyhovovalo to že to rychle uschlo a já byla zase suchá uvnitř.Tak vás chci poprosit, jestli by jste mi nedoporučili něco na zvlhčení tam dole, aby to lépe jakoby "klouzalo " pro mě jako pro ženu, byla bych ráda i kdyby to bylo kvalitní.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

7x
Aloe vera má uvnitř gel, který je snad lepší než veškeré komerční lubrikanty. Každopádně v tolika letech by měla být přirozená lubrikace hned, jakmile muž slečnu přivine. Já si brávala na rande tampón i intimku, nebylo možné se ani líbat, aniž bych neprotekla i skrz džíny. Tak asi chemie moc nefunguje?

liska5
hodnocení

2x

Svěřte se gynekologovi. V 19 to není normální, to tak po přechodu. Zkuste užívat kapky Gynex. Má vliv na hormonální hladinu i na sliznice . Raději nižší dávkování třeba 2x3 kapky. .

hodnocení

0x

Chyba bude asi vo vybere lubrikantu.Ono aj latex sa neznesie s hocjakym lubrikantom.Nechcem robit reklamu kde ale na e shope s kondomami a pomockami je to urcite vysvetlene.

hodnocení

0x

Kupujte ty co NEjsou na vodní bázi.

hodnocení

0x
Mohou to být i obavy z prvního sexu. Zkuste si u lékaře obstarat antikoncepci.
A pak až to nastane nikam nespěchat, dokud nebude vlhko tak nikam
I kluci v úvodu vlhnou a mohou předat partnerce.

hodnocení

0x
Rieste pricinu, nie nasledok. V 19 rokoch by ste mali byt cela mokra uz z predohry.

hodnocení

0x

Ve Vašem věku to chce se uvolnit, předehru až do té doby, než potlačíte strach a začnete se těšit. Uvolnit se v hlavě i stažení v pochvě. Lubrikant prodávají v lékárně, ale asi pak nebude třeba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]