Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do čeho investovat?

Od: hudjdj odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, do čeho se dá dlouhodobě a s malým rizikem investovat častka 40 000 měsíčně?

Kromě nemovitostí, hypotéka a pronájem mě neláká.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x
Nízké riziko,velmi nízký výnos.Vysoký výnos, vysoké riziko ztráty.A k tomu poplatky.Já držím peníze na Sp účtu 6% s vědomím devalvace,ale klidným spaním.
zts
Ale to zcela určitě není investování :)
Pasivní držení při vaší ztrátě cca 18% p.a.
Bohužel většina lidí, nepochopí nikdy. Zvláště, pokud admin systematicky maže, v tomto vlákně bylo odkaz na jiné vlákno, které by měl každý vědět.
No bohužel… Ti za parkování a ti kteří vydělávají pasivně, nemají zájem na tom, aby věděli všichni. Je to logický, kdo by pak chodil do práce.
mate59
To já dobře vím, že to není investování,poradil jsem.
charot22

Odkaz na které vlákno? :)

krtek6
hodnocení

1x

slyšel jsi někdy poučku... "risk je zisk"? poku ano, tak by ses tak nemohl ptát:)

racio
hodnocení

0x

Vytvořit portfolio - termínovaný vklad, dluhopisy, akcie, zlato.

hodnocení

0x
Ono ty nemovitosti jsou na tom podobně jako nějaký podíl v nějakém podniku, takže akcie určitě nee.

dylin
hodnocení

0x
Do močoviny. Je málo hnojiv. Z Ruska se nebude brát a na Ukrajině jim zničili fabriky.

donkoko
hodnocení

0x

VOO ETF, jde například přes fio.

zapeklitá odpověd :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]