Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Popaleni svedi

Od: lizza odpovědí: 6 změna:
Dobry den, dneska rano jsem si popalila prst o horkou troubu, puchyr nemam, jen me to hodne svedi, co na to mam dat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud nemáte puchýř, tak to nechte "na vzduchu", trochu to mázněte neslaným sádlem (nebo Indulonou) a vydržte si to neškrábat - ono se to už vyléčí samo. Zdravím!

hodnocení

2x
Ja pouzivam horcici. Kdyz se pripecu, natru a po par hodinach ani nevim ze neco mam. Samozrejme kuzi to asi nijak nezachrani ale hlavne to neboli.

Hořčice nemá konkurenci. Jen nikdo nechce věřit. Je třeba vyzkoušet. Chladí, léčí.

olinl
hodnocení

1x

Domácí konopná mast (ty z obchodů jsou většinou k ničemu). Kdysi jsem měl podobnou bolístku a vyzkoušel jsem nechat na místo téct studenou vodu a pomohlo. Dnes bych jen na místo přiložil něco ledového z mrazáku alespoň na deset-patnáct minut..

hodnocení

0x

Tuhé mýdo, jen mírně navlhčené a tím potřít, puchýř se pak určitě neudělá.

mil®
hodnocení

0x

Studenou vodu a pak Panthenol gel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]