Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chce se rozejít protože nemá čas

Od: an odpovědí: 13 změna:
Ahoj, jsem ve vztahu téměř dva roky. Poslední dobou mi přítel říká jak furt nemá čas a že se boji že to nebude fungovat. Že už teď se mu zdá že to nefunguje, protože nás čeká maturita a učení,on chodí každé odpoledne do posilovny a po maturitě chce jít pracovat do konce srpna. Boji se, že na mě nebude mít čas a chce se kvůli tomu rozejít. Přitom mi to přijde úplně v pořádku a já respektují že bude méně času. Navíc přecejen až spolu budeme bydlet bude to stejně. Tím myslím že bude denně v práci do odpoledne a pak posilovna s vrátí se večer. Nepřijde mi na tom nic špatného. Nebo je to fakt vazne téma které stojí za to být důvodem rozchodu?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

15x

Ano, nebude to fungovat. Pokud na Vás nemá čas, tak hlavně nemá zájem, ale bojí se to říct přímo. Každý zamilovaný si na partnera čas vždycky najde, i kdyby musel omezit ostatní aktivity.

hodnocení

9x

Asi mu začala vonět jiná kost

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, v to budoucí společné bydlení, o kterém zde píšete, už nedoufejte - partner to tak určitě neplánuje a má už zřejmě jinou představu o své budoucnosti, ve které není pro Vás místo. Bohužel, rozchody jsou smutné, ale blížíte se k této nepříjemnosti. Jste asi mladá, když píšete o maturitě, tak si později najdete někoho jiného, kdo bude chtít čas sdílet s Vámi. Tento přítel to není. Zdravím!

nov
hodnocení

3x

Obávám se, že je Váš přítel bábovka a do očí se říct pravdu bojí. O vztah v podstatě nestojí a hledá hloupé výmluvy. Pustila bych ho k vodě.

an
hodnocení

Dohodla jsem se s ním že přes chat se rozcházet nebudu. A pokud se chce rozejít tak ať je to s oči do očí. Přeci jen do hromady jsme se dali taky z očí do očí

hodnocení

2x
Přítel je k smíchu a chová se jak dítě. On taky skoro ještě je. Hloupě se vymlouvá...
Až budete spolu, tak místo těch zamilovaných věcí si sedněte a vážně si o tom promluvte. Musíš na tom trvat, aby ti vysvětlil o co se jedná a o co mu jde. Jinak se budeš takto utápět v jeho hrách a v nejistotě. Na tvém místě bych na toto téma přes chat nenapsal už ani jednou větu. Pokud začne on, tak napiš "promluvíme si, až se uvidíme". A to bude první co udělej, až ho uvidíš. Nehraj s ním tyhle chatovací hry...

olyn
hodnocení

1x

Tak to si ho budeš muset zeptat, ať ti to řekne na rovinu

an
hodnocení

No takhle mi to řekl na rovinu. Ale prijde mi to jako absolutní kravina. Do téhle doby bylo vše v pořádku. A možná o to horší je, že takhle "nemám čas" vzniká jen v chatu
Když jsme spolu venku tak jsme nejvíc zamilovaný pomalu a v chatu úplně pomalu cizí.
ben®

an - to jako řešíte jen to, že Váš partner nemá čas se s Vámi vykecávat na chatu, ale jinak na Vás čas má? To si snad děláte legraci.

an
hodnocení

No to já právě neřeším. To řeší on :((
Řeší to že na mě nemá čas v tom chatu a proto se chce rozejít. Proto mi to přijde jako nesmysl
ben®

an - už tomu rozumím. Důvod rozchodu, že nemám čas si s děvčetem chatovat, je opravdu nesmysl, resp. jen jeho výmluva.

an
hodnocení

Respektuji To že nemá čas mi vypisovat. Ani já na to kolikrát čas nemám. A dokonce i chápu že teď se bude hodně učit. Mě též čeká maturita a učit se musím taky.
Prostě možná to má nějaký smysl, ale já to teda upřímně vůbec nechápu proč by to kvůli tomu mělo dopadnout tak špatně

olinl
hodnocení

0x

První možnost: Rozejděte se Druhá možnost: Dejte si od sebe pauzu, nekomunikujte spolu nějaký ten den-uvidíš buď se k sobě vrátíte nebo vztah skončí. Doporučuji pauzu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]