Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písnička -a-a-a

Od: kolu odpovědí: 9 změna:

Slyšel jsem v rádiu pěknou písničku, chci si ji zas poslechnout, pamatuju si jen opakované slovo které mělo tři slabiky s a. Myslel jsem, že to bylo sakata, že to snadno najdu na youtube music ale nenešel jsem to. Možná jsem poplet ty souhlásky, vím jen -a-a-a. Co to mohlo být, nevite?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Tacata song od Tacabro
kolu
hodnocení

Dobrý večer pane Doktor

To je ono, děkuji Vám, jste dobrej.

Díky

Za málo. Bylo mi to hned jasné. Na Kissu ji točí pravidelně.
Tak to se přiznám,že na tuhle starou hitovku jsem si ani nevzpomněla. V playlistu ji sice mám,ale nenapadlo mě,že by se v dnešní době hrála hojně v rádiu *smich* Také byla česká verze s názvem Kaťata*smich* Jsem však ráda,že se píseň podařilo identifikovat;)

hodnocení

2x
Dobrý večer, napadla mě ihned Konfuz- Patata. Ale teda nemám tušení,zda ji hrají v rádiu..
kolu
hodnocení

Dobrý večer. Děkuji Vám. není to ono.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, což zkusit tento hit? Zdravím!

.

.

kolu
hodnocení

Dobrý večer Bene

Děkuji i Vám, není to Da Da Da, je to Tacata. Poslechněte si to, možná se Vám to také bude líbit.

ben®

kolu - nemáte zač. Tato písnička se hrála za mého mládí s velkým úspěchem na diskotékách a k tanci to bylo super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]