Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupené zboží v zásilkovně

Od: wanda odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,vybírám si drobnou věc do domácnosti a možnost placení neznám,co to znamená a jak funguje tz. " Zaplatím ,až vyzkouším ,bez načtení karet " .Mám to rozepsané a mám se rychle rozhodnout.

Díky,těm z vás,co s tím už kupovali.

Koupené zboží v zásilkovně

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Ale existuje, už delší dobu mesec.cz/...
nebo něco i tady
skippay.cz/...
Můžete klidně využít, podívejte alespoň trochu na podmínky daného obchodu...jestli tam mají nějaký doplatek...ale většinou není nic navíc
doplněno 11.11.22 10:40: Mělo být "Zboží, koupené přes Zásilkovnu"

hodnocení

0x

Zásilkovna je pouze služba pro uložení zaplacení a předání zásilky.

V zásilkovně si žádné zboží nekupuješ, protože je to pouze doručovací možnost.

Zboží zaplatíš buď předem a nebo při převzetí (dobírka).

Žádný zaplatím až vyzkouším neexistuje. To by takových vyčůránků bylo, kteří si něco objednají, vyzkouší a pak to zase vrátí aniž by zaplatili.

Existuje.
mall.cz/...
wanda
hodnocení

Přesně tak,proto píšu,kdo v tom má zkušenosti...myslíte,že to můžu kliknout? Jde mi také o to,aby s tím nebyly další výdaje.Máme tu kousek i Mall.cz box,ale je u supermarketu,kde objevují bezdomovci aj.osoby,byl ten box jiné zásilkovny rozbitý,takže jistota je lepší.

ml1
hodnocení

0x

Zásilkovna je jen doručovatel (jako pošta, ppl nebo třeba fedex), ale to je celkem jedno.

Já obvykle platím předem kartou, bývá to ta nejlevnější a nejrychlejší možnost (banka peníze strhne sice až za několik dnů, ale obchodu stačí ten příslib). Obvykle neplánuju zboží vracet. Nevím proč odkládat platbu, problém s keš-flow nemám, abych si musel ho vylepšovat a úrok získaný zdržením platby udělá pár haléřů.

Zásilkovna snad chce od jisté doby mít pro vyzvednutí nainstalovanou a spuštěnou svoji aplikaci (minimálně pro vyzvednutí z jejich boxů), tím je pro mě nepoužitelná a musím volit jiné způsoby doručení.

Hlavně bych si přečetl, k čemu se zavazuju, obchod určitě bude mít nějaká zadní vrátka, jak na neplatiče.

hodnocení

0x

Já osobně vybírám prověřený obchod a platím předem kartou - dostanu zboží rychleji. Další krok bývá platba za dopravu, s cenou, nejlevnější je pravidelně osobní odběr, pak do zásilkovny a balíkovny, pak dodání na adresu. Taky záleží na váze balíku, přes 5 kg to zásilkovna nebere. Tam to odkliknete a vyberete případně zásilkovnu nebo balíkovnu, budou nabídnuty v nejbližším okolí podle určení vaší polohy nebo poštovního směr. čísla. Objeví se i foto toho místa. Po zaplacení vám přijde SMS a mail, jak případně zásilkovna zásilku převezme, můžete ji sledovat podle odkazu.Pak ,až zásilka je v zásilkovně,vám přijde SMS s kódem pro převzetí. Je to pohodě,všechno vás povede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]