Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní nabídka- přijal ale už nechci

Od: stavos odpovědí: 7 změna:
Přijal jsem pracovní nabídku. Vyplnil jsem vstupní dotazník, poslal všechny dokumenty. V práci jsem podal výpověď, ale nabídku dorovnali a rád bych tam zůstal. Co teď mám dělat? Nastupuji 1.1.2023. Mám nastoupit a první den skončit? Mám jim to dat vědět hned? Neporadím nějaký zákon ze jsem podepsal smlouvu o smlouvě budoucí? Zkušební dobu mám 3 měsíce.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Informovat hned nového zaměstnavatele, že u něho nenastoupíte...a nejste ani ve zkušební době. Je to o slušnosti...
stavos
11.11.22 09:14
hodnocení

Díky

hodnocení

3x
Normálně zavolejte do firmy omluvte se že ste si to rozmyslel a nenastoupíte at s vama nepočítaj žádnej problém běžná věc
patriks
@dabel co je toto za lidi ze potřebují s tímto pomoct? Samozřejmě máte pravdu že je to běžná věc a stát se to stává a může se to komukoliv stát, ale více než polovina dotazů zde lze nalézt na internetu (ne jen Google ale i lupa zde) do minuty a některé dotazy jsou zde každý rok a dokonce i každý půl rok

hodnocení

1x

Hlavně informovat firmu o nic nejde, nejhorší je hrát mrtvého brouka, jednat na rovinu je to nejlepší co uděláš nikdo ti hlavu neurve

hodnocení

0x
Mně kdysi zaměstnavatel nechtěl přidat, chodil jsem za ním snad půl roku zbytečně. Poté jsem donesl výpověď a začal počítat a dostal se i nad to, co jsem měl slíbené jinde. Problémy jsme neměli pustil mě na dohodu, ale dva týdny mnou ještě chodil, jestli jsem se neromyslel. Na konci měsíce jsem odešel a co jsem hleděl, doplatil mi i ty minulé měsíce v hotovosti na ruku. Nedávno cca po 15letech jsme se potkali a říkal že když budu kdokoliv něco potřebovat, mám dveře otevřené.

olyn
hodnocení

0x

Klasická Retence, ihned to řekněte novému zaměstnavateli a třeba také dorovná do vyšší ceny, řekněte mu že byste tam přišel, kdyby vám dal 25% navíc a uvidíte...

no rozhodně hrajete mrtvého brouka ale mluvte narovinu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]