Přijal jsem pracovní nabídku. Vyplnil jsem vstupní dotazník, poslal všechny dokumenty. V práci jsem podal výpověď, ale nabídku dorovnali a rád bych tam zůstal. Co teď mám dělat? Nastupuji 1.1.2023. Mám nastoupit a první den skončit? Mám jim to dat vědět hned? Neporadím nějaký zákon ze jsem podepsal smlouvu o smlouvě budoucí? Zkušební dobu mám 3 měsíce.
Normálně zavolejte do firmy omluvte se že ste si to rozmyslel a nenastoupíte at s vama nepočítaj žádnej problém běžná věc
patriks
@dabel co je toto za lidi ze potřebují s tímto pomoct? Samozřejmě máte pravdu že je to běžná věc a stát se to stává a může se to komukoliv stát, ale více než polovina dotazů zde lze nalézt na internetu (ne jen Google ale i lupa zde) do minuty a některé dotazy jsou zde každý rok a dokonce i každý půl rok
Mně kdysi zaměstnavatel nechtěl přidat, chodil jsem za ním snad půl roku zbytečně. Poté jsem donesl výpověď a začal počítat a dostal se i nad to, co jsem měl slíbené jinde. Problémy jsme neměli pustil mě na dohodu, ale dva týdny mnou ještě chodil, jestli jsem se neromyslel. Na konci měsíce jsem odešel a co jsem hleděl, doplatil mi i ty minulé měsíce v hotovosti na ruku. Nedávno cca po 15letech jsme se potkali a říkal že když budu kdokoliv něco potřebovat, mám dveře otevřené.
Klasická Retence, ihned to řekněte novému zaměstnavateli a třeba také dorovná do vyšší ceny, řekněte mu že byste tam přišel, kdyby vám dal 25% navíc a uvidíte...
no rozhodně hrajete mrtvého brouka ale mluvte narovinu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.