Nejste přihlášen/a.
Já jsem měla podobný problém. Zubařka mi doporučila parodontologii, protože mi paradotnózu diagnostikovala. Tam mi ošetřili dásně nejprve ultrazvukem, pak jsem tam chodila na další ošetření. Měla jsem pár zubů nestabilních díky hlubokým chobotům (odchlípené dásně od krčků zubů). Normální stav je prý hloubka chobotů do cca 3 mm, já měla u jednoho zubu až 5 mm a hrozila mi extrakce. Po pěti ošetřeních za půl roku a pečlivé domácí ústní hygieně se mi stav zlepšil, zuby se mi nekývou a choboty jsou max. do těch 3 mm. Ještě dodám, že jsem zatím neplatila nic, a pak jednou za rok (?) prý 1.200,- Kč. Uvidíme. Ale péči paradontologa vřele doporučuji!
A jste si jistý, že se jedná o paradentozu? Diagnostikoval ji zubař? Příbuzná měla podobné potíže, navíc paradentozu prý měla i jeji matka. Zubař řekl, že tam paradentozu nenvidí! Ona si prosadila, aby ji poslal na vyšetření na paradentologii v krajské nemocnici - a ti jí řekli totéž, že to paradentoza není! . Pozn.: Nic neplatila.
Přední řezáky souvisí s kondicí močového ústrojí. Jakmile tam jsou problémy, zpravidla se kazí či viklají jedničky a dvojky. Jsou potraviny, které byste měl omezit a ty, co prospívají ledvinám, konzumovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.