Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu, jak v paypalu potvrdit příjem zásilky? Já jsem poprosil známého, aby mi poslal eura do Itálie, on to zadal jako nákup zboží, no a ten Ital chce, aby on potvrdil, příjem zboží, aby si mohl vybrat svoje peníze, ale kolega neví, jak to potvrdit. Děkuji za radu.
Som volajaky zmateny. Preco ste do toho celeho miesali fiktivny nakup tovaru a nejakeho Taliana? Dve sukromne osoby si mozu poslat financie cez Paypal uplne bez obmedzeni.
Cucham scenar, aky byva v niektorych podvodoch, pozor, aby ste neprisli o peniaze.
To je kolega pěstitel rostlin a já jsem chtěl koupit dva kaktusy z Itálie. Kolega je opatrný, dle mě až moc a zadal platbu jako nákup zboží. Kaktusy už mám doma a ten Ital chce, abychom to, my, teda ten kdo posílal peníze, potvrdil, že má zásilku doma. Ale kolega neví, kde to má potvrdit. A nechápu, proč píšete o nějakým fiktívním a proč jste zmatený?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.