Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych začít podnikat s nákupem a prodejem tuhých paliv. Máte s tím někdo zkušenost? Mohli byste mi poradit, jak začít, co udělat, kde se registrovat atd. Předem díky
Noo, asi moc neporadím. Tuhá paliva - jaká? Pokud půjde o uhlí, myslím, že můžete očekávat těžké problémy při prosazování podnikalského záměru kvůli zelenejm ekologům. Pokud se vrhnete do peletek, budete válčit s Evropskou unií, asi budou pravidelně zkoumat, jestli máte správně velké peletky a jestli mají správnou chemickou a fyzikální skladbu, a vůbec je nebude zajímat, že je nevyrábíte, ale pouze kupujete od výrobce a prodáváte spotřebitelům... Tondo, nasadil jste si dost vysokou laťku a já moc a moc přeju aby Vám to vyšlo, ale jsem v tomto dost skeptický. Každopádně prosím, informujte nás o vývoji situace, ať víme, jak to chodí, díky! Držím palečky!
*podnikatelského
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.